Football Talk

Τορίνο - Γιουβέντους 0-1: Με «υπογραφή» Λοκατέλι κυρίαρχη στο τοπικό ντέρμπι - τρίτη σερί νίκη στη Serie A! (video)

Τορίνο - Γιουβέντους 0-1: Με «υπογραφή» Λοκατέλι κυρίαρχη στο τοπικό ντέρμπι - τρίτη σερί νίκη στη Serie A! (video)
Η Γιουβέντους βρήκε την τρίτη της σερί νίκη στη Serie A, επικρατώντας της Τορίνο με 1-0, με τον Μάνουελ Λοκατέλι να πετυχαίνει το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση στο 86ο λεπτό!
Η «Γηραιά Κυρία» δείχνει να πατά και πάλι, γερά στο «έδαφος»! Μετά τις νίκες επί της Σαμπντόρια και της Σπέτσια, αμφότερες με σκορ 3-2, πήρε το τρίποντο, κερδίζοντας την Τορίνο με 1-0 εκτός έδρας. «Χρυσός» σκόρερ; Ο Μάνουελ Λοκατέλι!

Η «γκρανάτα» μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχε την κατοχή στα πρώτα 25 λεπτά και καταφέρε να βρει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Λούκιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

Επτά λεπτά πριν λήξει το πρώτο μέρος είχε και νέα ευκαιρία με τον Μανδραγόρα, αλλά το μακρινό του σουτ αποκρούστηκε από τον Σέζνι, που πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση!

Το δεύτερο μέρος βρήκε τη Γιουβέντους να ισορροπεί ένα ματς που δεν κρατούσε τα «ηνία» του για 45 λεπτά!

Αρχικά, ο Άλεξ Σάντρο προειδοποίησε στο 53' με κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά αργότερα απείλησε και ο Κουαρδράδο. Ωστόσο, και στις δύο περιπτώσεις ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είπε «όχι», κρατώντας το 0-0!

Το παιχνίδι κυλούσε δίχως κάποια μεγάλη ευκαιρία και όλα συνηγορούσαν πως το ματς θα λήξει χωρίς σκορ, αλλά ο Μάνουελ Λοκατέλι είχε άλλη άποψη!

Με μια κίνηση «οχταριού» μεγάλης κλάσης, βρήκε ελεύθερο χώρο, πλάσαρε ιδανικά στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα της Τορίνο και έγραψε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης! ΤΟΡΙΝΟ (Ιβάν Γιούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ζίμα, Μπρέμερ, Ροντρίγκες, Σίνγκο, Πομπέγκα, Μαντράγκορα, Άινα (65' Ανσάλντι), Λούκιτς (65' Λινέτι), Μπρέκαλο (84' Ρινκόν), Σανάμπρια (76' Μπασέλι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Σάντρο, ΜακΚένι (46' Κουαρδράδο), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κιέζα (89' Κάιο Χόρχε), Κεν, Μπερναρντέσκι (80' Κουλουσέφσκι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0