Football Talk

Κλοπ: Η τρομερή ατάκα στον Ντάνιελ Κρεγκ για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Κλοπ: Η τρομερή ατάκα στον Ντάνιελ Κρεγκ για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ
Ο Ντάνιελ Κρεγκ, τόνισε ότι θα μπορούσε να δει τον Γιούργκεν Κλοπ να υποδύεται τον πράκτορα 007, με τον προπονητή όμως της Λίβερπουλ να προτιμά τον πάγκο των κόκκινων.
Σχετικά Άρθρα

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύεται τον πράκτορα 007 εδώ και 15 χρόνια στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζέιμι Κάραχερ ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως ο Γιούργκεν Κλοπ θα ήταν καλός ως Τζέιμς Μποντ τόνισε πως θα ήταν ακόμα καλύτερος.

«Τον λατρεύω, οπότε ναι. Είμαι τυχερός που τον έχω συναντήσει μια-δυο φορές και απλά σε κάνει να θέλεις να τον ακολουθείς. Δεν έχω γνωρίσει πάνω από δύο ανθρώπους με τα χρόνια που το έχουν αυτό. Ο άλλος είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βασικά, αλλά δεν θα έπρεπε να τον αναφέρω. Είναι ηγέτης. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι είναι πολύ παραπάνω από τον Τζέιμς Μποντ», υποστήριξε o Βρετανός ηθοποιός.

Από την άλλη βέβαια, ο κόουτς των «Reds» δεν έχει στο μυαλό του την υποκριτική:

«Δεν θέλω να γίνω James Bond. Είμαι χαρούμενος που είμαι προπονητής της Λίβερπουλ και κανείς δεν θέλει να με δει να βγαίνω από τη θάλασσα με το μαγιό μου!», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός τεχνικός.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0