Face to Face

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης στο BN Sports: «Είναι δουλειά όλης της χρονίας – Αποβάλλαμε το άγχος μας και το μεταφέραμε στην Ρέκο» (video)

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης στο BN Sports: «Είναι δουλειά όλης της χρονίας – Αποβάλλαμε το άγχος μας και το μεταφέραμε στην Ρέκο» (video)

H Φερεντσβάρος έγραψε ιστορία, σπάζοντας το σερί τριών διαδοχικών πρωταθλημάτων της Προ Ρέκο. Ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών και αφού μοιράστηκε την χαρά του με τους φιλάθλους των Ούγγρων στις εξέδρες, μίλησε στο BN Sports για το πως κατάφεραν να «λυγίσουν» την... Ρεάλ Μαδρίτης του πόλο.

Αποστολή στη Μάλτα: Σουζάννα Μποντίνη

Οι Ιταλοί ήταν ένα βήμα μακριά από το να σπάσουν ένα αδιανόητο ρεκόρ ως η πρώτη ομάδα στο πόλο που θα κατακτούσε τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα. Φυσικά, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, όλοι πίστευαν πως δεν τους σταματάει τίποτα.

Οι Ούγγροι, κόντρα στην κοινή γνώμη, έκαναν το παιχνίδι τους και δικαιώθηκαν. Κομβικός παίκτης αποδείχθηκε ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, τα γκολ του οποίου βοήθησαν την ομάδα να ανακτήσει το προβάδισμά της, το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Εκτός από τα γκολ, η ενέργεια, το πάθος και η πολύτιμη βοήθειά του στην συνολική εικόνα της ομάδας, έδωσαν στην Φερεντσβάρος το boost που χρειαζόταν.

«Είναι δουλειά όλης της χρόνιας. Εμείς αποβάλλαμε το άγχος μας, το μεταφέραμε ίσως στην Ρέκο, καταφέραμε και διαχειριστήκαμε τον τελικό και ήρθε η νίκη».

Όπως δήλωσε και ο ίδιος μπορούσε να σκοράρει περισσότερες φορές, όμως δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για τη συμβολή του. Τώρα, με την ίδια αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με σκοπό να τα... σαρώσει όλα και στο Παρίσι.

«Είμαστε η μόνη χώρα που εκπροσωπείται από τέσσερις ομάδες. Δεν έχουμε έπραση, πλέον έχουν ανέβει και οι στόχοι και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με απλά πράγματα, οπότε πάμε την ψυχολογία ότι η δουλειά θα αποδώσει καρπούς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0