Face to Face

O Γιάννης Φουντούλης στο BN Sports: «Η επιθετική άμυνα της Ρέκο μας ξάφνιασε – Ήμασταν πολύ κοντά στην πρόκριση» (video)

O Γιάννης Φουντούλης στο BN Sports: «Η επιθετική άμυνα της Ρέκο μας ξάφνιασε – Ήμασταν πολύ κοντά στην πρόκριση» (video)

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και έφερε μαζί του το χάλκινο μετάλλιο. Τερμάτισε τρίτη στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή τη σεζόν. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, αλλά και ένας εκ των σκόρερ στον μικρό τελικό, Γιάννης Φουντούλης, μίλησε στο BN Sports για το τι θα μπορούσε να πάει καλύτερα στον ημιτελικό, για το ποια ομάδα ήθελε να το... σηκώσει, αλλά και για τα σχέδια της «γαλανόλευκης» στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αποστολή στη Μάλτα: Σουζάννα Μποντίνη

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν γύρισαν με άδεια χέρια. Πήραν το χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησαν την τρίτη θέση και ετοιμάζονται πλέον για την επόμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στον μικρό τελικό κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ και τα γκολ του έπαιξαν κομβικό ρόλο στην πορεία του αγώνα. Μετά την νίκη έκανε τον απολογισμό αυτών των δύο αγώνων, γνωρίζοντας όμως πως ο Ολυμπιακός είχε μια τρομερή χρονιά και όντας υπερήφανος για την ομάδα του.

«Δεν φοβηθήκαμε την Προ Ρέκο, φτάσαμε πολύ κοντά στο να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και έτσι έπρεπε να βρούμε κίνητρο, να βρούμε ενέργεια για να κλείσουμε μια χρονιά, η οποία θεωρώ ήταν πολύ καλή για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα έδειξε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο».

«Σίγουρα το ξεκίνημά μας στον ημιτελικό δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Παρόλα αυτά, είναι πολλές φορές και τι σου επιτρέπει ο αντίπαλος να κάνεις. Η Ρέκο ξεκίνησε με πάρα πολύ επιθετική άμυνα που λίγο μας ξάφνιασε».

Εκτός από τους στόχους της Εθνικής στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν παρέλειψε να εκφράσει και την προτίμησή του για την ομάδα που θα ήθελε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Δεν ξέρω ποιον να διαλέξω. Η καρδιά μου λέει λίγο πιο πολύ Φερέντσβαρος, γιατί έχω περάσει εκεί δύο χρόνια».

Έπεσε μέσα στην... πρόβλεψή του ή μάλλον επιθυμία του, με τους Ούγγρους να σηκώνουν το Κύπελλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0