Face to Face

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης στο BN Sports: «Μόνο η Ελλάδα εκπροσωπείται από... τέσσερις ομάδες, είναι σπουδαίο!» (video)

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης στο BN Sports: «Μόνο η Ελλάδα εκπροσωπείται από... τέσσερις ομάδες, είναι σπουδαίο!» (video)

Φερέντσβαρος και Προ Ρέκο θα δώσουν τη ψυχή τους στη... μητέρα όλων των μαχών. Σε λίγες ώρες θα λάβει χώρα ο μεγάλος τελικός του LEN Champions League και με αφορμή αυτόν, ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, πυλώνας της ούγγρικης ομάδας, εξέφρασε τις σκέψεις του, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει το σχόλιό του για τον Ολυμπιακό, στον οποίο και αγωνιζόταν, αλλά και για το πως οι Έλληνες πολίστες έχουν... απλώσει τα πλοκάμια τους παντού.

Σχετικά Άρθρα

Αποστολή στη Μάλτα: Σουζάννα Μποντίνη

Τέρμα τα ψέματα! Σήμερα το βράδυ θα έχουμε νικητή και πρωταθλητή Ευρώπης για την φετινή σεζόν. Θα καταφέρουν οι Ούγγροι να «σπάσουν» το σερί των Ιταλών ή μήπως θα... λυγίσουν απέναντι στην κυριαρχία τους;

Εντατικές οι προπονήσεις και για τις δύο ομάδες, καθώς την Πέμπτη (06/06) πραγματοποιήθηκαν δύο, μια πρωινή και μια βραδινή. Λίγο μετά το τέλος της δεύτερης, ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης μίλησε στο BN Sports και εξέφρασε τόσο τα συναισθήματά του για την δύσκολη νίκη επί της Νόβι Μπέογκραντ, αλλά και τις σκέψεις για τον μεγάλο τελικό.

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα, σίγουρα ήταν σαν τελικός. Η Προ Ρέκο έχει μάθει να διαχειρίζεται το άγχος του “φαβορί”, εμείς από την άλλη είμαστε λιγότερο αγχωμένοι απ’ ότι στον ημιτελικό. Θα είναι ένας πολύ ωραίος τελικός».

Έμεινε για λίγο στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, τον οποίο γνωρίζει καλά. Όσος ανταγωνισμός και αν υπάρχει πάντα υπερισχύει η ευγενής άμυλα και ο σεβασμός απέναντι στον αντίπαλο, όποιος και αν είναι αυτός. Εδώ απλώς υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω...

«Έπαιζα πολλά χρόνια εκεί, αγαπάω την ομάδα θα ήθελα να βρεθεί στον τελικό».

Το σημαντικό είναι πως παρόλο που το τρόπαιο δεν θα έρθει στην Ελλάδα, ένας τουλάχιστον Έλληνας παίκτης θα ζήσει τη μαγικότερη στιγμή της σεζόν. Και αυτό λέει πολλά για την ποιότητα, αλλά και το μέλλον της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

«Είναι σπουδαίο, γιατί είμαστε η μόνη χώρα που εκπροσωπείται από τέσσερις ομάδες και οι καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες κοιτάνε να ενισχυθούν με έναν Έλληνα. Είναι δύσκολο να διαλέγουν παίκτες από όλον τον κόσμο και το να διαλέγουν Έλληνες είναι πολύ σημαντικό».

Στο κάτω κάτω της γραφής, αφήνοντας στην άκρη την προτίμησή μας σε κάποια ομάδα, αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Η Ελλάδα να «παράγει» αθλητές που την κάνουν περήφανη και ξακουστή σε όλο τον κόσμο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0