Face to Face

Ο Κώστας Κάκαρης στο BN Sports: «O Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα – Ό,τι και να γίνει, Έλληνας θα πάρει το Κύπελλο!» (video)

Ο Κώστας Κάκαρης στο BN Sports: «O Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα – Ό,τι και να γίνει, Έλληνας θα πάρει το Κύπελλο!» (video)

Η Προ Ρέκο «έσβησε» τα όνειρα του Ολυμπιακού περί ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά και όλων όσων πίστεψαν πως αυτό το τρόπαιο ανήκε στους «ερυθρόλευκους». Ο Κώστας Κάκαρης, αφού πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του, μίλησε στο BN Sports, σχολιάζοντας τον αγώνα, σε ποια σημεία ήταν ανώτεροι, αλλά και πώς είναι να παίζεις κόντρα σε... φίλους σου.

Αποστολή στη Μάλτα: Σουζάννα Μποντίνη

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε. Πάλεψε, δεν τα παράτησε, πήγε το ματς στα πέναλτι, όμως η τύχη ήταν αυτή τη φορά με το μέρος της Προ Ρέκο. Μπορεί το τρόπαιο του LEN Champions League να μην έρθει στην Ελλάδα, όμως ένας Έλληνας έχει την ευκαιρία να το σηκώσει περήφανα.

Ο Κώστας Κάκαρης, ένα παιδί δικό μας, έχει τη χαρά να αγωνίζεται στο ιταλικό μεγαθήριο, μια από τις καλύτερες ομάδες στο ευρωπαϊκό πόλο. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό, αφού τα 11 συνολικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εκ των οποίων τα τρία τελευταία είναι διαδοχικά, το προδίδουν.

«Δεν την υποτιμήσαμε, ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα και όπως φαίνεται στις τέσσερις καλύτερες της Ευρώπης».

Πράγματι, μια τέτοια ομάδα περιμένεις να σου βάλει... δύσκολα. Για να καταφέρνεις να φτάνεις σε αυτό το σημείο στην μεγαλύτερη ίσως διοργάνωση της διασυλλογικής υδατοσφαίρισης μάλλον κάτι έχεις κάνει πολύ καλά.

Απλώς, όπως είπε χαρακτηριστικά και ο Κώστας, «έτσι είναι οι ημιτελικοί, μπορούν να γίνουν τα πάντα».

Ακόμη πιο περίεργο το συναίσθημα του να βρίσκεσαι αντιμέτωπος σε εγκάρδιους φίλους. Μην ξεχνάμε ότι Έλληνες παίκτες είναι διασκορπισμένοι και στις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στο Final-4.

«Είναι περίεργο, αλλά και όμορφο παράλληλα, γιατί οι Έλληνες παίζουν σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης, τις καλύτερες και θα το πάρει κάποιος Έλληνας ό,τι και να γίνει. Και νομίζω ότι είναι κάτι, το οποίο ανεβάζει την ελληνική υδατοσφαίριση πολύ ψηλά».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0