Face to Face

Ο Τάσος Μπακασέτας στο BN Sports: «Οι τίτλοι φέρνουν ευφορία – Θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια»

Ο Τάσος Μπακασέτας στο BN Sports: «Οι τίτλοι φέρνουν ευφορία – Θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια»

Για την πίεση που υπάρχει πάντα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την ευφορία που εξασφαλίζουν σε μια ομάδα, μίλησε μετά την κατάκτηση ο Τάσος Μπακασέτας, αποκλειστικά στο BN Sports.

Αποστολή στον Βόλο: Δημήτρης Φεραδούρος

Για τα πολλά συναισθήματα, το τι θα μπορούσε να έχει αλλάξει στον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά και την ευφορία που φέρνει ένας τίτλος σε ένα σύλλογο μίλησε το Τάσος Μπακασέτας, αποκλειστικά στο BN Sports, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, αναφέρθηκε στον ζήλο του σχετικά με την διαρκή εξέλιξη, αλλά και την πίεση, η οποία είναι δεδομένη και μόνιμη στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας επιθετικός μάλιστα, στάθηκε και στον τρόπο που ο Άρης προσεγγίζει τα παιχνίδια απέναντι στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε στο BN Sports ο Τάσος Μπακασέτας:

«Ήταν ο δεύτερος στόχος της ομάδας από την αρχή της χρονιάς, οπότε όταν πραγματοποιείς ένα στόχο υπάρχει χαρά, υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Ξέρουμε πως τον στόχο του πρωταθλήματος δεν καταφέραμε να τον κατακτήσουμε όμως πήραμε το Κύπελλο και για εμένα είναι πολύ σημαντικό και αυτό. Όταν τελειώνεις την χρονιά με έναν τίτλο φέρνει ευφορία. Την νέα χρονιά πιστεύω θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και βελτιωμένοι σε πολλούς τομείς για να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ήταν η τελευταία σας ευκαιρία για έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που θα άλλαζε πολύ τον προσανατολισμό του συλλόγου. Ήταν πολύ μεγάλη η πίεση;

«Όταν παίζεις σε μία ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, μαθαίνεις να ζεις με την πίεση. Είτε διακυβεύεται από ένα παιχνίδι τόσο θεμελιώδης στόχος, είτε παίζεις ένα παιχνίδι μικρότερης σημαντικότητας, η πίεση είναι εκεί και υπάρχει. Εμείς είμασταν συγκεντρωμένοι μόνο στο να κατακτήσουμε τον τίτλο. Θέλαμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να εξασφαλίσουμε και την Ευρώπη. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν και είμαστε όλοι χαρούμενοι»

Ήταν ένα παιχνίδι κλειστό, χωρίς πολλές ευκαιρίες και δεν ξεκίνησε καλά για τον Παναθηναϊκό. Τι πήγε λάθος στην αρχή της αναμέτρησης, τι δεν βγήκε από το πλάνο σας;

«Πάντα ένας τελικός, έχει διακυμάνσεις. Ο Άρης ξέρουμε πως είναι μια ομάδα που όταν μας αντιμετωπίζει, αγωνίζεται πάρα πολύ κλειστά και μας περιμένει. Από μεριάς μας θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και να έχουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας και να είμαστε πιο υπομονετικοί. Τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι πάρα πολλά. Αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα όμως»

Ως απολογισμό της μέχρι σήμερα παρουσίας σου στον Παναθηναϊκό, με τι είσαι ικανοποιημένος και με τι όχι;

«Ξέρω καλά τι μπορώ να κάνω μέσα σε ένα παιχνίδι. Προσωπικά δεν είμαι σχεδόν ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου στο απόλυτο, γιατί πάντα μου αρέσει να βελτιώνομαι κοιτάζω κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι όσο περισσότερο μπορώ»

Σε τι θα επικεντρωθεί φέτος;

«Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, σε οτιδήποτε μπορώ να βελτιωθώ σαν παίκτης. Μου αρέσει η εξέλιξη και θα δουλεύω πολύ σκληρά για αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0