Face to Face

Ο Μάριο Χεζόνια στο BN Sports: «Άξιζε να προκριθεί στον τελικό ο Παναθηναϊκός!»

Ο Μάριο Χεζόνια στο BN Sports: «Άξιζε να προκριθεί στον τελικό ο Παναθηναϊκός!»

Εκείνος και η παρέα του είναι… πεινασμένοι για το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο και θα το διεκδικήσουν απέναντι στον Παναθηναϊκό στον τελικό της Κυριακής (26/05). Είναι ο Μάριο Χεζόνια με τη γνωστή εκτίμηση στον «πράσινο» σύλλογο, που όμως θα κάνει στην άκρη προκειμένου να στεφθεί ξανά πρωταθλητής Ευρώπης.

Αποστολή στο Βερολίνο: Ευτυχία Οικονομίδου

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να γίνει δεύτερη συνεχόμενη φορά η… βασίλισσα της Ευρώπης. Οι Ισπανοί κατάφεραν κι επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους κι έτσι υπερίσχυσαν του Ολυμπιακού στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four της EuroLeague.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης που σήμανε την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό δεν ήταν άλλος από τον Μάριο Χεζόνια των 12 πόντων, 6 ριμπάουντ και 2 κλεψιμάτων.

Ο «Super Μάριο» ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο καθοριστικό πρώτο δεκάλεπτο, όπου… εκτοξεύτηκε η απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σε εκείνο το σημείο σημείωσε τους 9 από τους 12 πόντους του συνολικά με τρία εύστοχα τρίποντα. Ο Κροάτης φόργουορντ μίλησε στο BN Sports για το ευτυχές αποτέλεσμα της πρόκρισης, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον Παναθηναϊκό.

«Το σημείο κλειδί στο ματς ήταν η άμυνα. Από την αρχή ήμασταν πολύ καλοί σε αυτό το κομμάτι και παίζαμε άνετα. Διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το παιχνίδι γιατί ξέραμε ότι κάποια στιγμή και οι αντίπαλοι θα αντιδράσουν, όμως ήμασταν εκεί την κατάλληλη στιγμή για να τους σταματήσουμε. Έχουμε εμπειρία και είμαστε πεινασμένοι για ακόμη ένα τρόπαιο», είπε ο Χεζόνια σχολιάζοντας την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

6231998.jpg

Τα αισθήματα του 29χρονου Κροάτη για τον Παναθηναϊκό είναι γνωστά. Έχοντας βρεθεί στην καριέρα του στο «πράσινο» στρατόπεδο, έχει συνδεθεί με την ομάδα και τους φιλάθλους της, όμως τώρα θα κληθεί να την αντιμετωπίσει σε ένα κρισιμότατο ματς που διακυβεύεται ένα τρόπαιο και μαζί όλοι οι στόχοι της χρονιάς.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που προκρίθηκε στον τελικό, το αξίζει. Τα πήγαν εξαιρετικά καλά αυτή την χρονιά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι απ’ ότι ήμασταν κόντρα στον Ολυμπιακό για να κερδίσουμε το ξανά το τρόπαιο», είπε χαρακτηριστικά.

6231850.jpg

Σαφώς και η όποια εκτίμηση «τρέφει ο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό θα κάνει στην άκρη για να κυριαρχήσει το ένστικτο της επιβίωσης. Οι δύο ομάδες θα ριχτούν στη… μάχη για το τρόπαιο και ο Κροάτης φόργουορντ δε μπορεί παρά να οραματίζεται πως θα βρίσκεται μαζί με τους χαρούμενους της βραδιάς της Κυριακής (26/05).

«Άλλος ένας τελικός για εμάς και πρώτα απ’ όλα είναι πολύ σημαντικό για εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Ξανά φτάνουμε σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης και θα θέλαμε να τελειώσει το ταξίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0