Face to Face

Ο Τόμας Γουόκαπ στο BN Sports: «Οι φίλαθλοι είναι αυτοί που κάνουν τον Ολυμπιακό ξεχωριστό – Τους ευχαριστώ!»

Ο Τόμας Γουόκαπ στο BN Sports: «Οι φίλαθλοι είναι αυτοί που κάνουν τον Ολυμπιακό ξεχωριστό – Τους ευχαριστώ!»

Ο Ολυμπιακός στερήθηκε την ευκαιρία να συνεχίζει να ονειρεύεται το τρόπαιο της EuroLeague και ο Τόμας Γουόκαπ μιλώντας στο BN Sports ανέλυσε τα σημεία αυτά στα οποία υστέρησε η ομάδα του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα έκανε ειδική μνεία στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους για την τεράστια στήριξή τους.

Αποστολή στο Βερολίνο: Ευτυχία Οικονομίδου

Τρίτη και… φαρμακερή! Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Final Four της EuroLeague μετά από την ήττα (87-76) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν το βάζει κάτω και ατενίζει τους επόμενους στόχους.

Το επιβλητικό ξεκίνημα της «Βασίλισσας» στο πρώτο δεκάλεπτο (28-10) ήταν κι αυτό που επηρέασε περισσότερο την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που βρέθηκε να κυνηγάει σκορ με πάνω από 20 πόντους διαφορά. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η νοοτροπία άλλαξε και ο Ολυμπιακός «πάλεψε» με όλη του την ψυχή να επιστρέψει στο ματς, όμως ήταν αργά.

Το ματς είχε κριθεί αφού η γνωστή άμυνα των «ερυθρόλευκων» δεν ήταν παρούσα στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα οι Μαδριλένοι να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Αυτό είναι κάτι που επισήμανε σαν λάθος και ο Τόμας Γουόκαπ μιλώντας στο BN Sports μετά την αναμέτρηση.

«Μας έλειψε σήμερα το σωματικό παιχνίδι και δεν είχαμε την ίδια σκληράδα στην άμυνά μας ως συνήθως. Τους αφήσαμε να κάνουν γρήγορα το δικό τους παιχνίδι. Ξέραμε ποιος ήταν σκοπός μας, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και δεν το κάναμε. Τίποτα παραπάνω από αυτό. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο αντιληφθήκαμε τι κάναμε και παλέψαμε σε ολόκληρο το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο 31χρονος γκαρντ για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

6231966.jpg

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είχε τεράστιο κοινό στο πλευρό του να τον στηρίζει από νωρίς με τη φωνή του. Χιλιάδες φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» στο Βερολίνο και την Uber Arena απλά και μόνο για να βρεθούν πλάι στην ομάδα και να τη… μπουστάρουν. Αυτό είναι κάτι το οποίο συγκινεί τον καλύτερο αμυντικό της φετινής σεζόν, που εξέφρασε την εκτίμησή του για τους φίλους των Πειραιωτών και την παρουσία τους.

 «Το μόνο που θα ήθελα να πω στους οπαδούς της ομάδας μας είναι ένα ‘’ευχαριστώ’’. Δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Ξέρουμε ότι δεν βρήκαν όλοι εισιτήρια, γενικά υπήρχε τεράστια ζήτηση. Όλοι και ολόκληρες οικογένειες ξόδεψαν πάρα πολλά λεφτά για να έρθουν εδώ και να μας υποστηρίξουν και να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Δεν είναι κάτι που το θεωρούμε δεδομένο και είμαστε πολύ ευγνώμονες. Οι φίλαθλοι είναι αυτοί που κάνουν τον Ολυμπιακό τόσο ξεχωριστό σύλλογο», τόνισε ο Τόμας Γουόκαπ.

Σαφώς και αυτή η εξέλιξη του ημιτελικού πρέπει να ξεχαστεί και το βλέμμα να πέσει στους υπάρχοντες στόχους που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό ακριβώς επισήμανε και ο παίκτης – «πολυεργαλείο» του Ολυμπιακού δίνοντας έμφαση στην σπουδαιότητα του επιτεύγματος να παραστεί η ομάδα σε ακόμη ένα Final Four, αλλά και στο γεγονός ότι η επόμενη μέρα πρέπει να ξεκινήσει με συγκέντρωση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0