Face to Face

Ο Μόουζες Ράιτ στο BN Sports: «Να γράψουμε διαφορετικά την ιστορία κόντρα στη Ρεάλ, έχω εκπληκτικούς συμπαίκτες!» (video)

Ο Μόουζες Ράιτ στο BN Sports: «Να γράψουμε διαφορετικά την ιστορία κόντρα στη Ρεάλ, έχω εκπληκτικούς συμπαίκτες!» (video)

Δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό του! Το Final Four, έστω κι αν είναι το πρώτο του, δεν θα αποτελούσε εξαίρεση για τον Μόουζες Ράιτ. Ο ψηλός του Ολυμπιακού δηλώνει έτοιμος για τον ημιτελικό με τη Ρεάλ και τονίζει στο BN Sports πως το «story» του ματς φέτος, πρέπει να γραφτεί διαφορετικά!

Αποστολή στο Βερολίνο: Ευτυχία Οικονομίδου

Να φτάνεις σε τρίτο σερί Final Four, δεν είναι και μικρό επίτευγμα. Ο Ολυμπιακός όμως, το κατάφερε, πέταξε εκτός την Μπαρτσελόνα «αλώνοντας» τη Βαρκελώνη στο πέμπτο game των Play Offs και έτσι, βρίσκεται στο Βερολίνο, για να διεκδικήσει ξανά το πολυπόθητο τρόπαιο της EuroLeague!

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πάρει… εκδίκηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ομάδα που πέρυσι του στέρησε την κορυφή της Ευρώπης, με τον Σέρχιο Γιουλ να «πληγώνει» τους Πειραιώτες στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Πάντως, αυτό δεν βρίσκεται στο μυαλό των «ερυθρολεύκων» προς το παρόν. Ο Μόουζες Ράιτ, μιλώντας στο BN Sports, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πρώτη του συμμετοχή σε Final Four, στην πρώτη του μάλιστα σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, όλοι θέλουν να φτάσουν ως το Final Four και εγώ το πέτυχα την πρώτη χρονιά που βρίσκομαι εδώ».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον περσινό τελικό μεταξύ των δύο ομάδων. Ένα παιχνίδι που μπορεί να μην φέρνει ευχάριστες… θύμησες στον Ολυμπιακό, αλλά ο Αμερικανός σέντερ τονίζει πως αυτή τη φορά, η εξέλιξη πρέπει να είναι διαφορετική.

«Έβλεπα τον τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης πέρυσι με φίλους μου. Ήταν πραγματικά ένα συγκλονιστικό ματς, αλλά ελπίζω φέτος να γράψουμε την ιστορία διαφορετικά».

Ο ίδιος φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» μεσούσης της σεζόν. Η επίδρασή του στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα έγινε άμεσα εμφανής.

Πάθος, ενέργεια και σπουδαίες εμφανίσεις, που εν τέλει αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα στην πορεία των Πειραιωτών, ως το Final Four του Βερολίνου.

«Το εκτιμώ πραγματικά. Παίζουμε όλοι μαζί μπάσκετ, εγώ απλώς τυχαίνει να βρίσκομαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Έχω πραγματικά εκπληκτικούς συμπαίκτες που με βρίσκουν στο κατάλληλο μέρος, ώστε να τελειώνω τις φάσεις».

Για… κλείσιμο, δεν θα μπορούσε παρά να στείλει το δικό του μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στο Βερολίνο. Άλλωστε, εκείνοι ήταν που του έδιναν ενέργεια, κάθε φορά που πατούσε στο παρκέ του ΣΕΦ!

«Οι οπαδοί είναι εδώ, οπότε δεν μπορούμε να τους απογοητεύσουμε»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0