Face to Face

Ο Ματίας Λεσόρ στο BN Sports: «Είναι πραγματικά τρομερό που βρίσκομαι στο πρώτο μου Final Four!» (video)

Ο Ματίας Λεσόρ στο BN Sports: «Είναι πραγματικά τρομερό που βρίσκομαι στο πρώτο μου Final Four!» (video)

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση, εμφανίζονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού! Κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό και από όσα δήλωσε ο Ματίας Λεσόρ στο BN Sports, λίγο πριν την δική του «πρεμιέρα» σε Final Four, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε! Αποκαλύπτοντας παράλληλα, την… συμβουλή που του έδωσε ο Κώστας Σλούκας!

Αποστολή στο Βερολίνο: Ευτυχία Οικονομίδου

Η κλεψύδρα… αδειάζει! Ο Παναθηναϊκός είναι στο Βερολίνο και σε λιγότερο από 24 ώρες πλέον, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε (24/05, 19:00) στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της EuroLeague!

Μοναδικός στόχος φυσικά, αποτελεί η πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Εκεί, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται στην Uber Arena για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Ματίας Λεσόρ «εκμυστηρεύτηκε» στο BN Sports τις συμβουλές που του έδωσε ο Κώστας Σλούκας, καθώς πρόκειται για την πρώτη του συμμετοχή σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης!

«Αυτό είναι το πρώτο μου Final Four και είμαι 28 ετών. Οπότε ουσιαστικά έχω βρεθεί σε Final Four μόνο με τον  Παναθηναϊκό.

Είναι πραγματικά τρομερό συναίσθημα που βρίσκομαι εδώ για πρώτη φορά. Έχουμε όλους αυτούς τους εξαιρετικούς παίκτες, μία σπουδαία ομάδα και έτσι, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο Γάλλος σέντερ κάνοντας φανερό τον ενθουσιασμό του, για την επικείμενη «πρεμιέρα» του σε ένα Final Four της EuroLeague.

Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός… πρωτάρης του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, μόνο δύο παίκτες των «πρασίνων» έχουν ξαναβρεθεί σε Final Four. Ο λόγος για τους Κώστα Σλούκα και Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον Λεσόρ να… αποκαλύπτει και τις συμβουλές που δέχθηκε από τον έμπειρο αρχηγό του!

Άλλωστε, ο διεθνής γκαρντ θα προσθέσει στο βιογραφικό του το 11ο Final Four, επομένως δύσκολα κάποιος μπορεί να… αμφισβητήσει τις γνώσεις του! Τι ανέφερε λοιπόν;

«Απλώς να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0