Face to Face

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο BN Sports: «Ο ανταγωνισμός είναι το αλατοπίπερο στη ζωή, το FootGolf ήταν μία μοναδική εμπειρία» (video)

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο BN Sports: «Ο ανταγωνισμός είναι το αλατοπίπερο στη ζωή, το FootGolf ήταν μία μοναδική εμπειρία» (video)

Μπορεί το ποδόσφαιρο να συνδυαστεί με το γκολφ; Η αλήθεια είναι ότι μπορεί και το αποτέλεσμα μάλιστα, είναι άκρως εντυπωσιακό. Στο Porto Carras Grand Resort συνέβη αυτό ακριβώς και ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στο BN Sports περιγράφοντας πως έζησε αυτή την ολοκαίνουργια εμπειρία, ενώ τόνισε και το πόσο σημαντικό ήταν, ότι δοκίμασε αυτό το διαφορετικό, για τον ίδιο, άθλημα μαζί με την… οικογένεια του.

Σχετικά Άρθρα

Αποστολή στο Porto Carras: Άγγελος Κρεμαστός

Τι και αν έχουμε συνηθίσει αυτά τα ποδοσφαιρικά είδωλα να «μαγεύουν» μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Τι και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την… συνταξιοδότηση τους; Legends του 2004 και ζωντανοί θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμμετείχαν στο FootGolf Event, καθώς η μπάλα δεν... ξεχνιέται! Οι Τάκης Φύσσας, Άγγελος Μπασινάς και Βασίλης Τσιάρτας, μαζί με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Κώστα Χαλκιά, βρέθηκαν στο Porto Carras Grand Resort ώστε να αναμετρηθούν στο γκολφ με τα… πόδια.

Οι παλαίμαχοι «ήρωες» των γηπέδων, το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, γέλασαν, πέρασαν καλά, αν και στο τέλος δεν συμφώνησαν στο ποιος έπρεπε να αναδειχθεί νικητής.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στο BN Sports και περιέγραψε πως έζησε αυτή τη μοναδική εμπειρία, δήλωσε πως θα κάνει… ένσταση, διότι η πρώτη θέση πήγε στον Τάκη Φύσσα, ενώ τόνισε το πόσο σημαντικό είναι που το ελληνικό πρωτάθλημα πλέον, είναι τόσο πολύ ανταγωνιστικό.

εικόνα_Viber_2024-05-17_22-47-24-249.jpg

Μετά το τέλος του FootGolf δημιουργήθηκε μία «διαμάχη» ανάμεσα στον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Τάκη Φύσσα για το βραβείο της πρώτης θέσης. Εν τέλει ο τρόπαιο κατέληξε στα χέρια του άλλοτε αριστερού μπακ, με τον «Λύμπε» να μένει με το… παράπονο και την τρίτη θέση.

«Η τρίτη θέση είναι πραγματικά άδικη και θα κάνω ένσταση για να αλλάξει το αποτέλεσμα (γέλια). Εντάξει όμως πέρα από την πλάκα, ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και ευχαριστούμε πολύ την Aegean για την πρόσκληση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε και πάλι μεταξύ μας, να θυμηθούμε πράγματα από το παρελθόν και να περάσουμε ωραία».



Ακόμη και σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι, που είναι τόσο μακριά από αυτά που έχουν συνηθίσει, ο ανταγωνισμός που υπήρχε μεταξύ των παλαιμάχων, είχε χτυπήσει… κόκκινο. Κάτι που όπως παραδέχθηκε και ο Λυμπερόπουλος δίνει και το νόημα στη ζωή.

«Ο ανταγωνισμός που έχουμε μεταξύ μας είναι πολύ ωραίος. Είναι το αλατοπίπερο στη ζωή, ας πούμε. Μας δίνει το κίνητρο για να προσπαθούμε παραπάνω, ακόμη και σε αυτά τα παιχνίδια που γίνονται για πλάκα».



Από την πρώτη στιγμή, ο καθένας θα μπορούσε να αντιληφθεί την στενή σχέση που έχουν μεταξύ τους. Γέλια, πειράγματα και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση. Άλλωστε μαζί μεγάλωσαν και έζησαν ολόκληρη την εμπειρία του επαγγελματικού αθλητισμού, με τα καλά και τα «στραβά» του.

«Με τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά, έχουμε ανδρωθεί μαζί. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες, αλλά και πάρα πολλές όμορφες στιγμές μαζί. Αυτές οι αναμνήσεις του παρελθόντος κρατούν ζωντανές αυτές τις σχέσεις και τη φιλία που έχουμε δημιουργήσει μεταξύ μας».



Ο Λυμπερόπουλος έχει συνηθίσει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Όμως αυτή την φορά δεν έπρεπε να στοχεύσει σε ένα τέρμα, αλλά αντιθέτως σε μία μικρή τρύπα πάνω στη γη. Η διαφορά τεράστια, γιατί σαν το ποδόσφαιρο… δεν έχει.

«Πρώτη φορά έπαιξα FootGolf. Είναι πολύ πιο όμορφο απ’ ότι περίμενα, αλλά και πολύ πιο δύσκολο. Ήταν μία πολύ ωραία και μοναδική εμπειρία. Βέβαια την αλλαγή στο γκολφ δύσκολα θα την έκανα. Είναι ένα δύσκολο άθλημα που θέλει πολύ προπόνηση και τεχνική. Σαν το ποδόσφαιρο δεν έχει».

Όλες οι ελληνικές ομάδες κατάφεραν τη φετινή σεζόν να πραγματοποιήσουν μία αξιοπρεπέστατη πορεία στα κύπελλα Ευρώπης, με αποκορύφωμα σαφώς την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League. Πολλοί ίσως να μην περίμεναν αυτή την εικόνα, αλλά ο Λυμπερόπουλος έχει την εξήγηση.

«Είναι δεδομένο πως το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχουμε πλέον, βοηθάει και τις ομάδες να διακριθούν και στην Ευρώπη. Βλέπουμε πως ο τίτλος θα κριθεί για άλλη μία φορά στην τελευταία αγωνιστική. Η Ευρώπη είναι αυτή που ανεβάζει την αίγλη και το πρεστίζ των ποδοσφαιρικών ομάδων και ελπίζω στα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε το ίδιο και γιατί όχι ακόμη καλύτερα, μπορούμε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0