Face to Face

Ο Κέντρικ Ναν στο BN Sports: «Είμαι εδώ για να κερδίσω τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό!»

Ο Κέντρικ Ναν στο BN Sports: «Είμαι εδώ για να κερδίσω τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό!»

Είναι ανταγωνιστικός και θέλει συνεχώς να δοκιμάζει τον εαυτό του. Είναι ο πιο εκρηκτικός rookie της φετινής EuroLeague και πρωταγωνίστησε στην σειρά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είναι ο Κέντρικ Ναν με το… κρύο αίμα και την θέληση για τίτλους που μίλησε στο BN Sports για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και φυσικά, για το Final Four.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Είναι αλήθεια! Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά από δώδεκα χρόνια αναμονής βρίσκεται και πάλι στα μεγάλα… σαλόνια της EuroLeague, αφού νικώντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 5 των Play Offs προκρίθηκε στο Final Four του Βερολίνου.

Το πάρτι στο ΟΑΚΑ δεν τελείωνε το βράδυ της Τρίτης (07/05) και όλοι τραγουδούσαν συνθήματα για το φανταστικό αυτό κατόρθωμα του «Τριφυλλιού». Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης δεν ήταν άλλος από τον Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός πρώην NBAer είναι εκείνος που ξέρει να βγαίνει μπροστά στις κρίσιμες στιγμές κι όταν το κάνει, το κάνει και καλά.

Μετά τη νίκη και την πρόκριση του Παναθηναϊκού ο 28χρονος γκαρντ με τα σπουδαία αθλητικά προσόντα, που έχει κάνει όλη την EuroLeague να μιλάει γι’ αυτόν, τέθηκε στην διάθεση του BN Sports και μίλησε για την συναισθηματική αυτή βραδιά που έζησε με την «πράσινη» οικογένειά του.

«Νιώθω υπέροχα και είμαι γεμάτος συναισθήματα, αλλά πραγματικά θέλω μόνο να απολαύσω αυτή τη νίκη που μας χάρισε το εισιτήριο για το Final Four. Θα το χαρώ σήμερα και θα επανέλθω από αύριο δουλεύοντας όλη την εβδομάδα σκληρά για να το Βερολίνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κέντρικ Ναν.

Αυτό που μπορεί να πει κανείς με σιγουριά για τον Αμερικανό γκαρντ είναι πως πήρε τα… ηνία του Παναθηναϊκού στην σειρά με 19.2 πόντους μέσο όρο και 51.6% στο τρίποντο με αποκορύφωμα το Game 5 όπου ο Ναν πραγματικά «οργίασε» με 26 πόντους, 6/10 (!) τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το όνομά του έχει μετατραπεί σε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων και η αποδοτικότητά του τους κάνει να ονειρεύονται και να ζητούν όσο τίποτα την παραμονή του στην ομάδα με τον ίδιο να κρατάει μικρό… καλάθι.

«Μου αρέσει εδώ, λατρεύω που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Ειλικρινά! Εκτιμώ τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξή τους και για όλα όσα κάνουν και θα δούμε για το μέλλον μου, θα δούμε το καλοκαίρι (σ.σ. γελώντας). Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Είμαι εδώ για να κερδίσω τον τίτλο, οπότε έχω ακόμη μερικά… κουτάκια να τσεκάρω», ήταν τα λόγια του Κέντρικ Ναν.

pao_2.jpg

Ωστόσο, τα μαντάτα για την ανανέωση του συμβολαίου του διέρρευσαν λίγη ώρα μετά το ματς προκαλώντας… πανζουρλισμό στις «πράσινες» τάξεις, που το επιθυμούσαν διακαώς. Σαφώς, υπάρχει και το NBA buy out στον ορίζοντα, αλλά δεν είναι της παρούσης μιας και ο Ναν από μόνος του ξεκαθάρισε πως έχει αρκετούς στόχους ακόμα με τον Παναθηναϊκό για φέτος.

«Είναι φανταστική αυτή η εξέλιξη. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και πραγματικά το αξίζουμε όλο αυτό. Σίγουρα τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά εμείς θα συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε σε κορυφαίο επίπεδο και θα προσεγγίσουμε την επόμενη φάση παιχνίδι με παιχνίδι. Κάθε κατοχή είναι ξεχωριστή και θα ζήσουμε όλη την εμπειρία στα άκρα», τόνισε για τα ιδιαίτερα παιχνίδια που ακολουθούν στο Final Four μιας και θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε αυτό το αθλητικό γεγονός.

Με την χρονιά να οδεύει προς το τέλος της και τα πράγματα να έχουν μπει στην τελική τους ευθεία, ο Κέντρικ Ναν κάνοντας την ανασκόπησή του δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος επιλέγοντας τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι. Ήδη έχει ζήσει μοναδικές εμπειρίες και τεστάρει τον εαυτό του στο κορυφαίο επίπεδο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ότι ήθελε να κάνει.

«Νιώθω πως πήρα μια πολύ καλή απόφαση με το να έρθω στον Παναθηναϊκό. Η άλλη μου επιλογή ήταν να περιμένω, ίσως ένα συμβόλαιο από το NBA ή κάτι τέτοιο, αλλά ήθελα να παίξω. Ήθελα να αρπάξω την καλύτερη ευκαιρία για εμένα και να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο. Είμαι ένας ανταγωνιστής, οπότε αυτό έκανα», υπογράμμισε ο Αμερικανός γκαρντ.

www.bnsports.gr       

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0