Face to Face

Ο Τζο Ράγκλαντ στο BN Sports: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, στόχος να προχωρήσουμε στα ημιτελικά!» (video)

Ο Τζο Ράγκλαντ στο BN Sports: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, στόχος να προχωρήσουμε στα ημιτελικά!» (video)
«Η ενέργεια στην ομάδα είναι υπέροχη, θα δούμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Τζο Ράγκλαντ, για τη σπουδαία ευρωπαϊκή σεζόν του Περιστερίου, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να είναι έτοιμη για το μεγάλο «ραντεβού» με τη Βόννη, για τα προημιτελικά του BCL (03/04, 20:00)!

Δηλώσεις στον Αντρέα Φούντα

Ο Τζο Ράγκλαντ είναι ο άνθρωπος που οδηγεί το Περιστέρι στη φετινή εξαιρετική σεζόν, ο απόλυτος «κουμανταδόρος» στα χέρια του Βασίλη Σπανούλη. Η ανάδειξή του σε MVP του Μαρτίου στο Basketball Champions League ήρθε να αναδείξει το πόσο καθοριστικός ήταν στην υπέρβαση που πραγματοποίησε το Περιστέρι, για να προκριθεί στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βόννη (03/04, 20:00).

Το ματς... ζωής ή θανάτου με την Τενερίφη (19/03, 90-82), αποτέλεσε μια προσωπική του εποποιία, με 15 πόντους, 14 ασίστ και ηγετική παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και κρίθηκαν όλα. Το παιχνίδι εκείνο είχε μεγάλα οφέλη, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα: «Ήταν μια πολύ δυνατή νίκη, είμαστε ενθουσιασμένοι, προχωράμε στον επόμενο γύρο, ξέροντας τους στόχους που θέλουμε να εκπληρώσουμε. Η ενέργεια στην ομάδα είναι υπέροχη αυτήν τη στιγμή, αισθανόμαστε καλά και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε».

Από την άλλη πλευρά, υπήρχε ένας αντίπαλος, με τον οποίο «έστησαν» μια τρομερή μπασκετική μονομαχία, ένας θρύλος της θέσης του άσου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας. Ο Βραζιλιάνος είχε να αντιπαρατάξει 31 πόντους, σε μια σπουδαία «παράσταση», με τον Ράγκλαντ να καταθέτει το θαυμασμό του, και να τονίζει τα κοινά τους στοιχεία:

«Είναι αδιαμφισβήτητα ένας σπουδαίος παίκτης. Τον βλέπω από τη rookie χρονιά του, έχω παίξει εναντίον του όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα. Έχει πολύ ταλέντο, ακόμα και σε αυτήν την ηλικία, μπορεί ακόμα να διαβάζει το παιχνίδι και να βελτιώνεται. Αυτό συμβαίνει όταν παίζεις μπάσκετ με το μυαλό. Νιώθω ότι το ίδιο ισχύει και για μένα. Δεν ήταν μια κόντρα μεταξύ εμάς των δύο, αλλά δείξαμε ότι και οι δυο χρησιμοποιούμε το μυαλό μας πολύ σωστά, όταν παίζουμε μπάσκετ».

Για τους στόχους της ομάδας, και την ψυχολογία με την οποία μπαίνει στα προημιτελικά, ο Αμερικανός συστήνει υπομονή, ενώ εκδηλώνει συγκρατημένα και την αισιοδοξία και την πίστη του στην ομάδα: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και η διάθεσή μας είναι εξαιρετική. Θέλουμε να προχωράμε μέρα με τη μέρα. Προφανώς, ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε και να φτάσουμε ως τα ημιτελικά. Παιχνίδι με παιχνίδι, θα δούμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια, σε αυτήν τη μεγάλη ευκαιρία που έχουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0