Face to Face

Ο Τζέριαν Γκραντ στο BN Sports: «Νιώθουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο κι αυτό οφείλεται στον κόσμο μας!»

Ο Τζέριαν Γκραντ στο BN Sports: «Νιώθουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο κι αυτό οφείλεται στον κόσμο μας!»
Ο αθόρυβος «εκτελεστής» του Παναθηναϊκού AKTOR, ή αν προτιμάτε, το πολυεργαλείο του, ο Τζέριαν Γκραντ τέθηκε στην διάθεση του BN Sports μετά την ανατρεπτική νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Μίλησε τόσο για τον νόμο του ΟΑΚΑ, αλλά έδωσε και την δική του απάντηση σχετικά με το rotation.
Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Μια ιστορική βραδιά έλαβε χώρα στο ασφυκτικά γεμάτο ΟΑΚΑ για τις ανάγκες της 31ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχτηκε την Μπαρτσελόνα και κατάφερε να τη νικήσει (22/03, 89-81), μετά από σχεδόν 6 χρόνια και 10 μεταξύ τους συναντήσεις.

Οι «πράσινοι» δεν ήταν και τόσο καλοί... οικοδεσπότες. Ίσα ίσα το αντίθετο, αφού έκαναν τους Καταλανούς να πιστεύουν πως έχουν «καθαρίσει» το ματς προηγούμενοι με 16 πόντους (24-40), όμως δεν ήξεραν ότι ακολουθούσε και επιδόρπιο.


Αυτό φρόντισε να το σερβίρει πρώτος απ' όλους ο κόσμος που με τη φωνή του αποτέλεσε τον έκτο παίκτη των γηπεδούχων, ενώ μαζί σε ονειρική μέρα βρέθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας, που γύρισε για τα καλά τον... διακόπτη.

6162316.jpg

Η σταθερά στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν, όμως δεν είναι άλλη από το Τζέριαν Γκραντ, αυτόν τον αφανή ήρωα που προσφέρει τόσα πολλά σε κάθε αναμέτρηση. Μιλώντας στο BN Sports έκανε ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ που εμπνέει κάθε φορά την σιγουριά της νίκης.

«Πάντα οι φίλαθλοι της ομάδας είναι κοντά μας και μας βοηθούν με τον τρόπο τους. Κάθε φορά που παίζουμε εντός έδρας, πριν καν πατήσουμε στο παρκέ νιώθουμε ότι θα κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό το χρωστάμε και στον κόσμο», ήταν τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 πόντους, 4 ασίστ και 4 (!) κλεψίματα.


Η νίκη αυτή απέναντι στη Μπαρτσελόνα βοηθάει τον Παναθηναϊκό να... φλερτάρει όλο και πιο έντονα με τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και το πλεονέκτημα έδρας που θα επιφέρει και ο Γκραντ το γνωρίζει καλά αυτό.

«Νιώθουμε πολύ καλά με την δεύτερη θέση και θέλουμε να την κρατήσουμε. Όταν καταφέρνεις να είσαι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και έχεις την δυνατότητα να διατηρήσεις το πλεονέκτημα της έδρας σου δε μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος», τόνισε χαρακτηριστικά.

6162230_1.jpg

Η εικόνα που παρουσιάζει το «Τριφύλλι» μπορεί μερικούς να τους άγχωνε, εξαιτίας του περιορισμένου rotation, με αποκορύφωμα και την ατάκα του Αταμάν ότι έπαιξε με 6 παίκτες, όμως δείχνει πως είναι μια ομάδα με πάθος ικανή να κοιτάξει κατάματα κάθε αντίπαλο και να ανατρέψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

6162328_1.jpg

Ο 31χρονος γκαρντ πάντως δεν ανησυχεί για τίποτα γιατί ξέρει πως έχει συμπαίκτες που θα βγουν μπροστά οποιαδήποτε στιγμή.

«Έχουμε μια ομάδα γεμάτη με παίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν σε κάθε ματς. Κάποιες φορές είναι λογικό ένας αγώνας να αναδεικνύει κάποιον περισσότερο επειδή ήταν πιο αποδοτικός εκείνη την στιγμή. Όλοι, όμως, θέλουν να παίξουν και να τα δώσουν όλα όταν μπουν στο παρκέ γι' αυτό κάθε φορά που τους χρειαζόμαστε προσπαθούν να κάνουν το step up», ήταν τα λόγια του που δεν αποπνέουν τίποτα λιγότερο από πίστη και αισιοδοξία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0