Face to Face

Ο Μουστάφα Φαλ στο BN Sports: «Είμαι ευτυχισμένος από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό!»

Ο Μουστάφα Φαλ στο BN Sports: «Είμαι ευτυχισμένος από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό!»

Είναι «on fire» και σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται όλο και καλύτερος. Ο... πύργος του Ολυμπιακού, ο Μουστάφα Φαλ, μίλησε στο BN Sports, μετά τη νίκη απέναντι στη Βιλερμπάν, για την πορεία της ομάδας και για το νέο του συμβόλαιο που προμηνύει ένα λαμπρό μέλλον στους «ερυθρόλευκους».

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την «διαβολοβδομάδα» με νίκη απέναντι στη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της EuroLeague, όπου εμφανίστηκε κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ακόμη κι αν δυσκολεύτηκε λίγο στην τρίτη περίοδο.

1000004699_2.jpg

Ο man of the match δεν ήταν άλλος από τον επιβλητικό Μουστάφα Φαλ που αποφάσισε να κάνει όλη τη δουλειά σε άμυνα κι επίθεση κλείνοντας το ματς με 12 πόντους κι 6 ριμπάουντ.

«Στην αρχή μπήκαμε πολύ δυναμικά στο ματς, όμως φάνηκε σαν μετά το δεύτερο μέρος να σταματήσαμε να αποδίδουμε. Ίσως δοκιμάζαμε περισσότερα ελεύθερα σουτ. Όταν τα πράγματα έγιναν δύσκολα, έπρεπε να παίξουμε περισσότερο σαν ομάδα για να το ξεπεράσουμε δίνοντας έμφαση στην άμυνά μας», ήταν το σχόλιο του 31χρονου ψηλού των Πειραιωτών για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του και για το πώς βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν.


Μπορεί κόντρα στην Αναντολού Εφές να τα βρήκαν... σκούρα στην Κωνσταντινούπολη, όμως απέναντι στους Γάλλους έκαναν τη δουλειά τους, όπως έπρεπε και... καθάρισαν το ματς. Το επόμενα παιχνίδια είναι δύσκολα και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικούς αντιπάλους τους οποίους πρέπει να κοιτάξουν κατάματα, αν θέλουν να τερματίσουν στην τετράδα.

«Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς στην έδρα της Παρτίζαν. Πάμε με αυτόν τον στόχο και θα δούμε τι θα συμβεί. Έχουμε δύο παιχνίδια δύσκολα στην Σερβία και μετά ακολουθεί το εντός έδρας με την Φενέρμπαχτσε η οποία είναι "on fire" τελευταία. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Πρέπει να δίνουμε μάχη κάθε φορά», ήταν τα λόγια του Γάλλου σέντερ για τις αγωνιστικές που ακολουθούν.

1000004700.jpg

Σαφώς και ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον «αιώνιο» αντίπαλό του τον Παναθηναϊκό κι αυτό του έδωσε την ώθηση, αλλά και το πλεονέκτημα σε περίπτωση μεταξύ τους συνάντησης στα Play Offs.

«Στην EuroLeague κάθε νίκη μετράει, οπότε είτε κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό, είτε την Βιλερμπάν, αυτό είναι πολύ σημαντικό και για εμάς μετράει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο χαμηλών τόνων «πύργος» του Ολυμπιακού θα συνεχίσει τον επιτυχημένο... γάμο του με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού υπέγραψε να παραμείνει στο Λιμάνι για ακόμη τρία χρόνια (έως το καλοκαίρι του 2027).

«Νιώθω υπέροχα για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό. Είμαι ευτυχισμένος από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ζήσω κι άλλα χρόνια μέσα σε αυτή την ομάδα κι αυτόν τον σύλλογο», είπε κλείνοντας ο... θεόρατος Φαλ για το μέλλον του στον Πειραιά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0