Face to Face

Ο Κώστας Μπράτσος στο BN Sports: «Να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους οι παίκτες, πήραμε ψυχολογική ώθηση»

Ο Κώστας Μπράτσος στο BN Sports: «Να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους οι παίκτες, πήραμε ψυχολογική ώθηση»

Έναν βαθμό… χρυσάφι πήρε η Κηφισιά στη Λεωφόρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό (25/02, 1-1)! Ο Κώστας Μπράτσος δήλωσε στο BN Sports περήφανος για τους παίκτες του, ενώ μίλησε ακόμα για τους στόχους της ομάδας, στα play out που έπονται.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Τσάκνη

Ενόσω, η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League οδεύει προς ολοκλήρωση, πέραν της μάχης της κορυφής που έχει «φουντώσει» για τα καλα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η μάχη της σωτηρίας, με τέσσερις ομάδες να εμπλέκονται άμεσα σε σενάρια υποβιβασμού.

Ο κόουτς Μπράτσος, είναι άνθρωπος «ειδικών αποστολών». Διαθέτει πλούσια εμπειρία και έχει καθοδηγήσει ομάδα και στο ελίτ πρωταθληματάκι των play off. Με λίγα λόγια είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μεταχειριστεί το «τιμόνι» της νεοφώτιστης Κηφισιάς.

Ισοπαλία σαν νίκη!

Ο προπονητής της Κηφισιάς ερωτήθηκε από το BN Sports για τον πολύτιμο βαθμό που απέσπασε η ομάδα του σε μία έδρα που είναι δύσκολη και το τι σηματοδοτεί το αποτέλεσμα για την συνέχεια με φόντο την «μητέρα των μαχών» που πρόκειται να δοθεί στα προσεχή play out.

«Είναι αλήθεια αυτό, ήταν ένας βαθμός που προήλθε έπειτα από μία εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να μας κρατήσει προσγειωμένους και να κρατήσουμε στα θετικά την ψυχολογική ώθηση που πρέπει να έχουμε για τη συνέχεια» ενώ συνεχίζοντας ανέφερε πως «πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά της ομάδας πως αξίζουν και να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους».

 

«Οδηγός για τις ικανότητές μας το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ»

Ο κ. Μπράτσος είναι ο άνθρωπος που έχει αποσπάσει αποτέλεσμα στη Λεωφόρο δις, σε διάστημα, ημερολογικά μικρότερο του ενός έτους. Όταν η συζήτηση αφορά τους λεγόμενους «μικρομεσαίους» εύλογα συνειδητοποιούμε πως αυτό συνιστά επίτευγμα, διόλου αμελητέο. Ο προπονητής της Κηφισιάς κλήθηκε να σχολιάσει το μυστικό της επιτυχία και να εντοπίσει τις διαφορές μεταξύ του Παναθηναϊκού του Φατίχ Τερίμ και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Ξέρετε δεν έχει να κάνει αυτό, όπως ο Παναθηναϊκός είναι μία διαφορετική ομάδα, έτσι κι εγώ βρίσκομαι σε μία άλλη ομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Για εμάς το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ ήταν ένα σαφές υπόδειγμα ως προς το τι μπορούμε αμυντικά. Επενδύσαμε στο χαμηλό μπλοκ. Γνωρίζαμε πως ο Παναθηναϊκός θα έρθει και θα προσπαθήσει να πλαγιοκοπήσει, είχαμε οχυρωμένα τα άκρα μας και επενδύσαμε αρκετά στις αντεπιθέσεις μας, κάποια από αυτές μας βγήκε» υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός.

Τραυματισμός Μποτία: «Μας αφήνει μία μικρή στεναχώρια, παρά τη χαρά του αποτελέσματος»

Ο Κώστας Μπράτσος, έκανε ειδική αναφορά στον τραυματισμό του Αλμπέρτο Μποτία (ο οποίος αποχώρησε στο 74’ αφήνοντας τη θέση του στον Αλέξανδρο Παρρά), ευχαριστώντας τον οργανισμό της Κηφισιάς για την συμπαράσταση που δείχνει προς το πρόσωπο του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

«Επίσης, θα ήθελα να δηλώσω γιατί παρόλα αυτά είχαμε και ένα άτυχο γεγονός, ο Μποτία έσπασε το χέρι του και του ευχόμαστε περαστικά, ίσως αυτό μας αφήνει μία μικρή στεναχώρια, παρά τη χαρά του αποτελέσματος στην έδρα του Παναθηναϊκού» συμπλήρωσε.

6129988.jpg

Τι Κηφισιά θα δούμε στα play out;

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με τα «παράθυρο» βελτίωσης που έχουν ομάδα και ποδοσφαιριστές σε ό,τι αφορά την επικείμνη μάχη παραμονής και τις προϋποθέσεις προκειμένου να πανηγυρίσει η ομάδα του στο τέλος, o κόουτς ξεχώρισε ένα στοιχείο και επεσήμανε τη διαφορά που πρόκειται να έχουν τα παιχνίδια των play out.

«Θα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια στα play out καθώς θα είναι διαφορετικοί οι αντίπαλοι. Δεν θα είμαστε τόσο πολύ πίσω από τη μπάλα, θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο της κατοχής και να ξέρουμε τι θα κάνουμε με αυτή. Άρα αυτό που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι, πλέον, εφόσον έχουμε δείξει ό,τι μπορούμε να καταφέρουμε καλά πράγματα πίσω από τη μπάλα, το γεγονός πως θα πρέπει να κάνουμε πιο ώριμες επιθετικές επιλογές» εκμυστηρεύτηκε ο έμπειρος προπονητής.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0