Face to Face

Ο Αλάγκμπε στο BN Sports: «Πιστεύω αν ήταν γεμάτο το γήπεδο θα παίζαμε ακόμα καλύτερα» (video)

Ο Αλάγκμπε στο BN Sports: «Πιστεύω αν ήταν γεμάτο το γήπεδο θα παίζαμε ακόμα καλύτερα» (video)

Στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και ο Αστέρας Τρίπολης τις εντυπώσεις. Οι Αρκάδες στάθηκαν εξαιρετικά στον Πειραιά με τον Ολουβατομπιλόμπα Αλάγκμπε να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή. Ο Νιγηριανός χαφ, μίλησε στο BN Sports για την εικόνα της ομάδας του και για την σημαντική επιρροή που έχει ο Μίλαν Ράσταβατς.

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε μέχρι τελικής πτώσεως στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, απέναντι στον Ολυμπιακό, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, καθώς στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν τα πάνω-κάτω χάρη στον ήρωα της βραδιάς, Αγιούμπ Ελ Κααμπί (2-1, 25/02).

Μετά το φινάλε τη αναμέτρησης ο Ολουβατομπιλόμπα Αλάγκμπε μίλησε στο BN Sprots, για την πικρή γεύση που του αφήνει το αποτέλεσμα, για την σπουδαία εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και για τον αγώνα δρόμου που κάνει ο Αστέρας για να προλάβει το «τρένο» των play off.

Αν και ο Αστέρας παρουσιάστηκε πολύ καλά διαβασμένος και έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Το αποτέλεσμα αυτό δεν θα μπορούσε να μην αφήσει απογοητευμένο τον Αλάκμπε, μετά την κατάθεση ψυχής που πραγματοποίησε η ομάδα του.

«Είναι πραγματικά πολύ στενάχωρο αυτό το σκορ. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Μέχρι και 12 λεπτά πριν τη λήξη εμείς κερδίζαμε. Είναι αποκαρδιωτική η ήττα αυτή καθώς παίξαμε πολύ καλά».

Ο Ράσταβατς επέλεξε να αφήσει μερικούς από τους πρωταγωνιστές της ομάδα στον πάγκο (Μιριτέλο, Καλτσάς). Ακόμη και έτσι όμως οι Αρκάδες εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, έτοιμοι για να διεκδικήσουν στα ίσα το παιχνίδι. Αυτό, όπως αποκάλυψε ο Αλάγκμπε, οφείλεται στη δουλειά του Μίλαν Ράσταβατς.

«Ο προπονητής είναι πραγματικά πολύ καλός. Με την δουλειά του μας κρατάει όλους σε εγρήγορση και έτοιμους για να παίξουμε. Υπάρχει ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα, αλλά και δικαιοσύνη, αν δεν παίξεις σήμερα θα παίξεις αύριο. Υπάρχει και η ατομική δουλειά, όμως λειτουργούμε όλοι σαν ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά και το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, δεν ξεχώριζε καμία ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε».

6129704.jpg
Αλλαγές στην 11αδα πραγματοποίησε και ο Ολυμπιακός. Βέβαια το βάθος που διαθέτουν στο ρόστερ τους οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορεί να συγκριθεί εύκολα. Ο Αλάγκμπε γνώριζε εξ αρχής την ποιότητα που έχουν οι αντίπαλοι του, τους οποίους όμως κατάφερε να κόψει πολλάκις, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές στην 11αδα, όμως οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν ήταν και αυτοί πολύ καλοί. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλο και εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να τους σταματήσουμε».

6129562_1.jpg

Ο κόσμος του Ολυμπιακού απουσίαζε (και) από αυτό το παιχνίδι, κάτι που κάποιος θα μπορούσε να το θεωρήσει πλεονέκτημα για την ομάδα του Αστέρα. Ο Αλάκμπε όμως θα διαφωνήσει κάθετα με όποιον έχει αυτή την άποψη.

«Πιστεύω αν ήταν γεμάτο το γήπεδο θα παίζαμε ακόμη καλύτερα. Όταν βλέπεις ένα γεμάτο γήπεδο θέλεις να δίνεις τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμη και έτσι όμως εμείς παίξαμε πολύ καλά».

Η Λαμία πλέον έχει γίνει το φαβορί για την 6η θέση, η οποία δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα play off. Εφόσον όμως ο Αστέρας Τρίπολης έχει ακόμη βαθμολογικές ελπίδες, οι παίκτες του θα δώσουν την δική τους «μάχη» μέχρι τέλους.

«Υπάρχουν ακόμη ελπίδες για τα play off. Ακόμη κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα το παλέψουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0