Face to Face

Ο Κάρλος Ζέκα στο BN Sports: «Υπέροχο που είμαι στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, μετά από 10 χρόνια»

Ο Κάρλος Ζέκα στο BN Sports: «Υπέροχο που είμαι στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, μετά από 10 χρόνια»

Δεν έκρυψε τη χαρά του ο Κάρλος Ζέκα, για το γεγονός ότι θα ξαναβρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, μετά από 10 χρόνια. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε στο BN Sports μετά την επική πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στα πέναλτι, ενώ δεν ξέχασε τον Μπάμπα, τονίζοντας «πάνω απ’ όλα, να είναι υγιής»!

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Ένα ματς που θα μνημονεύεται για χρόνια διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης (21/02) στη Λεωφόρο. Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ στην κανονική διάρκεια, για να ισοφαρίσει το συνολικό σκορ και να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί, «χτύπησε» ξανά για το 0-2 και όλοι πίστεψαν ότι τα πάντα είχαν κριθεί.

Όχι όμως και ο Λημνιός! Βρήκε δίχτυα στην τελευταία φάση του αγώνα και με το 1-2, οι δύο ομάδες έμελλε να οδηγηθούν στα πέναλτι! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε τρεις ευκαιρίες να τελειώσει τη «ρωσική ρουλέτα», τις σπατάλησε και εν τέλει το πλήρωσε ακριβά, με το χαμένο πέναλτι του Σαμάτα!

Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» βρίσκονται στον τελικό της διοργάνωσης, με τον Κάρλος Ζέκα να επιστρέφει εκεί μετά από 10 χρόνια! Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» (μέχρι να μπει στην αναμέτρηση ο Μπαρτ Σένκεφελντ), μίλησε στο BN Sports αμέσως μετά την επική πρόκριση, με τη χαρά του φυσικά να είναι έκδηλη! Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Μπάμπα, που τραυματίστηκε σοβαρά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

ζεκα.jpg

Ποια είναι τα συναισθήματά σου μετά από αυτό το περιπετειώδες παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ομάδα, για όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Αξίζαμε να το ζήσουμε αυτό και είναι υπέροχο που μετά από 10 χρόνια έχω την ευκαιρία να ξαναβρεθώ σε έναν τελικό με τον Παναθηναϊκό».

Προσωπικά, έκανες φοβερό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, με αρκετές δυνατές μονομαχίες. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη φωτιά, κάηκε αλλά βρήκε τη λύση και «αναγεννήθηκε» μέσα απ’ τις στάχτες του. Πώς το βίωσες;

«Εντάξει, έπαιξα καλά, αλλά μπορούσα να τα πάω πολύ καλύτερα κατά τη γνώμη μου. Αλλά ξέρω πως έδωσα το 100% για να βοηθήσω την ομάδα. Πράγματι, ίσως παίξαμε με τη φωτιά, αλλά δεν αντιμετωπίζαμε έναν αντίπαλο που δεν είναι καλός. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και προσωπικά, το παιχνίδι μου έμοιαζε περισσότερο σαν τελικός.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στους αντιπάλους μου, έπαιξαν πολύ καλά και πάνω απ΄ όλα, να είναι ο Μπάμπα καλά, να είναι υγιής πρώτα από όλα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα».

ζεκαα.jpg

Τι θεωρείς ότι πήγε λάθος επιθετικά, τι έλειψε από το να γίνει πιο απειλητικός ο Παναθηναϊκός;

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με ομάδες που γνώριζαν πως αν δέχονταν γκολ, θα άλλαζαν τα δεδομένα, η καθεμία για διαφορετικό λόγο. Ήταν λίγο περίεργο το ματς, υπήρχε άγχος καθώς παίζεις για να πας σε έναν τελικό. Μπορούσαμε να τα πάμε πολύ καλύτερα, το ξέρουμε, αλλά κάποιες φορές δεν μπορείς να κερδίσεις και να παίξεις καλά και να προχωρήσεις στον τελικό. Κάποιες φορές παίζεις άσχημα, κερδίζεις και έχεις λίγο τύχη, αλλά το πιο σημαντικό είναι που όλη η ομάδα πίστεψε πως μπορούσε να πάει στον τελικό και δεν το παρατήσαμε ποτέ».

Ποια ήταν τα συναισθήματά σας ως ομάδα, στα τελευταία λεπτά της παράτασης;

«Ήμασταν με το ενάμιση πόδι εκτός τελικού και μετά με το καταπληκτικό γκολ του Λημνιού επιστρέψαμε και άλλαξαν όλα μέσα μας και το πιστέψαμε πιο πολύ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0