Face to Face

Ο Τόμας Γουόκαπ στο BN Sports: «Δεν μπορείς να κερδίζεις τίτλους αν η ομάδα είναι διαχωρισμένη!»

Ο Τόμας Γουόκαπ στο BN Sports: «Δεν μπορείς να κερδίζεις τίτλους αν η ομάδα είναι διαχωρισμένη!»

Πρωταθλητής, κυπελλούχος, κάτοχος του τίτλου του Super Cup. Όλα (σχεδόν) τα έχει ζήσει ο Τόμας Γουόκαπ στον Ολυμπιακό με τελευταίο φυσικά το three peat στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και μίλησε στο BN Sports εν μέσω των πανηγυρισμών για τα συναισθήματά του ως μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Αποστολή στο Ηράκλειο: Τάσος Φαραός

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε κυπελλούχος, αφού έριξε στο… καναβάτσο τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας με 69-58 (18/02) κι έβαψε την κούπα «ερυθρόλευκη» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το… πολυεργαλείο στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Τόμας Γουόκαπ, έβαλε κι εκείνος το… λιθαράκι του στη νίκη του Ολυμπιακού, αφού ήταν εκείνος που «έσπασε» το ρόδι για την ομάδα του από την περιφέρεια.

Μπορεί να έμεινε χαμηλά στο σκορ με 5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, αλλά ως συνήθως ο γκαρντ των Πειραιωτών έκανε απίστευτη αμυντική δουλειά συγκεντρώνοντας 5 (!) κλεψίματα.

Ο αγαπητός «Θωμάς» του Ολυμπιακού έχει ζήσει πολύ ξεχωριστές στιγμές με την ομάδα του Λιμανιού έχοντας πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες χρονιές το double με πρωτάθλημα και κύπελλο, δύο Super Cup και φυσικά δύο συμμετοχές στο Final 4 της Euroleague.

ʕЅˋϠŋˁďӠ2023-2024 / FINAL-8 / ԅˉʏӠ/ ЁϠ- ϓ֐ (ӔŖMϓ сЁ͇Ӡ/ EUROKINISSI)

Όπως είναι λογικό δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος ο Γουόκαπ μετά την κατάκτηση του σημαντικού τροπαίου. Εξάλλου, είναι κι ένας τρόπος απόδειξης, πως μετά από τόση αμφισβήτηση γύρω τόσο από τον ίδιο, αλλά και από την ομάδα, ότι ο Ολυμπιακός είναι δεμένος και είναι εδώ.

«Νιώθω υπέροχα! Το να έρθουμε ξανά εδώ και να κερδίσουμε και πάλι το τρόπαιο. Όταν ο κόσμος αναγνωρίζει την δουλειά που κάνουμε και την βελτίωση της ομάδας σημαίνει πάρα πολλά. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και μείναμε ενωμένοι από την αρχή της σεζόν αποφεύγοντας τις δυσκολίες. Δε μπορείς να κερδίζεις τίτλους αν η ομάδα είναι διαχωρισμένη και σήμερα δείξαμε τον χαρακτήρα μας και λειτουργήσαμε όλοι μαζί σαν ομάδα!», ήταν τα λόγια του Τόμας Γουόκαπ στο BN Sports μόλις ο Ολυμπιακός στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2024!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0