Face to Face

Ο Ντίνος Μήτογλου στο BN Sports: «Κάθε φορά που πατάω στο παρκέ με κατακλύζουν έντονα συναισθήματα!»

Ο Ντίνος Μήτογλου στο BN Sports: «Κάθε φορά που πατάω στο παρκέ με κατακλύζουν έντονα συναισθήματα!»

Αποτελεί τον πιο σταθερό παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR, έχει επιστρέψει για τα καλά και πολύ συχνά είναι το «κλειδί» στις νίκες της ομάδας του. Είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ο… άσωτος υιός των «πράσινων», που ήρθε για να… μείνει και απολαμβάνει κάθε στιγμή και με το παραπάνω.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Ακόμη μία νίκη. Ακόμη μία φορά που «μίλησε» η έδρα. Το κατάμεστο ΟΑΚΑ που… κόχλαζε σε κάθε κατοχή έχει μετατραπεί σε γήπεδο που… γέρνει υπέρ του οικοδεσπότη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην EuroLeague στέλνοντας στο… καναβάτσο την Παρτίζαν του ιδιαίτερα αγαπητού στο «πράσινο» στρατόπεδο, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με 84-71.

6088698.jpg

Μεσούσης της σεζόν, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αρχίζει και πείθει και τους μεγαλύτερους αμφισβητίες της και δείχνει να έχει βρει την χημεία, που χρειάζεται για να συνδυάσει όλο το ταλέντο, που έχει συσσωρευτεί στο ρόστερ της.

Ένας εκ των πιο καθοριστικών παικτών του φετινού αναγεννημένου Παναθηναϊκού είναι φυσικά ο Ντίνος Μήτογλου. Ο «Μήτο» έχει περάσει από… 40 κύματα, όμως είναι εδώ, πιο βελτιωμένος από ποτέ διαδραματίζοντας κομβικό ρόλο στις νίκες της ομάδας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι στον Παναθηναϊκό και για την μέχρι τώρα πορεία μας. Απολαμβάνω την υποστήριξη του κόσμου και βλέπετε κι εσείς πως είναι το γήπεδο κάθε φορά που παίζουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να χτίσουμε ένα καλό σερί και να έχουμε τους φιλάθλους μας δίπλα μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», ήταν τα λόγια του 28χρονου φόργουορντ στο BN Sports σχετικά με την εικόνα της ομάδας, αλλά και τα δικά του συναισθήματα ως μέλος ξανά του Παναθηναϊκού.

6088694.jpg

Ο Μήτογλου έχει ξεχωρίσει από τις άρτιες εμφανίσεις του από την αρχή κιόλας της σεζόν κι έχει δημιουργήσει μία εντελώς διαφορετική σχέση με τους φίλους του «Τριφυλλιού». Η σταθερότητά του σε συνδυασμό με την εκρηκτικότητα, αλλά και το πάθος που βγάζει κάθε φορά στο παρκέ τον έχουν βάλει για τα καλά στις καρδιές των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. 

Το έκανε εννοείται και κόντρα στην Παρτίζαν, αφού ήταν ο MVP του ματς με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα πήρε 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

«Είμαι ικανοποιημένος από την επίδοσή μου. Κάθε φορά που πατάω στο παρκέ με κατακλύζουν έντονα συναισθήματα, όσο καλό ή κακό μπορεί να είναι αυτό. Αυτό είναι όμως το συναίσθημα που μου βγαίνει, γιατί προσπαθώ να τα δίνω όλα και περισσότερο για το καλό της ομάδας. Αυτός είναι ο στόχος μου, να τα δίνω όλα για την ομάδα», είπε ο Ντίνος Μήτογλου, που πάντα συνηθίζει να εκφράζει τις αυθεντικές του σκέψεις.

6088687.jpg

Φυσικά, η πετυχημένη πορεία του Παναθηναϊκού, που τον έχει τοποθετήσει στην τετράδα της βαθμολογίας, έχει επιτρέψει σε πολλούς να «ονειρεύονται» κι όχι άδικα. Ο ίδιος ο Εργκίν Αταμάν έσπευσε να δηλώσει πως η ομάδα του θα βρεθεί στον τελικό του Final Four στο Βερολίνο και θα τον κερδίσει. Έτσι είναι ο Τούρκος τεχνικός, έντονος και μερικές φορές «προκλητικός», αλλά έχει κάθε δικαίωμα δεδομένων των τεράστιων επιτυχιών του τα τελευταία χρόνια.

«Ο Εργκίν Αταμάν έχει την δική του προσωπικότητα, έχει την άποψή του και σίγουρα με αυτές τις δηλώσεις κατάφερε και πήρε τίτλους. Εγώ θεωρώ πως πρέπει να προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πηγαίνουμε νίκη με νίκη. Πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους κάθε φορά και αυτό θα είναι αποτελεσματικό για να συνεχίσουμε έτσι την καλή μας πορεία», ήταν η άποψη του 28χρονου φόργουορντ που προτιμά να κρατά χαμηλά τη μπάλα.

Για το τέλος δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθεί τη Δευτέρα (22/01, 20:00) για την Basket League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ενώ στην προηγούμενη συνάντησή τους φέτος για το πρωτάθλημα, οι «πράσινοι» πανηγύρισαν τη νίκη στο ΣΕΦ μετά από δύο χρόνια.

Κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση είναι «φωτιά». Οι δύο ομάδες φέτος παρουσίασαν κοινά σημάδια και μένει να φανεί στο παρκέ ποια θα μπορέσει να υπερισχύσει. Ο Ντίνος Μήτογλου προτίμησε να παραμείνει λακωνικός όσον αφορά το συγκεκριμένο ματς. Εξάλλου, γνωρίζει πως τα… πολλά λόγια είναι φτώχια και πως οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο.

«Από αύριο ξεκινάμε κανονικά την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να νικήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0