Face to Face

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο BN Sports: «Ίσως να μην τα καταφέρνω κάθε φορά, αλλά θέλω συνέχεια να βοηθάω τον Ολυμπιακό!»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο BN Sports: «Ίσως να μην τα καταφέρνω κάθε φορά, αλλά θέλω συνέχεια να βοηθάω τον Ολυμπιακό!»

Τρίποντο με… ταμπλό, η χαρακτηριστική «κόμπρα» για πανηγυρισμό και φυσικά η καταπληκτική ενέργεια είναι μερικά από τα…συστατικά, που ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης προσέφερε στον Ολυμπιακό για να «σφραγίσει» τη νίκη απέναντι στη Μπάγερν.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Μπάγερν, όταν την φιλοξένησε στο Φαληρικό στάδιο για τις ανάγκες της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» ισοπέδωσαν τους Βαυαρούς, που παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, σ’ ένα παιχνίδι που… έγερνε ολοκληρωτικά υπέρ των Πειραιωτών από την αρχή.

Πολλοί ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που όταν είδε τη Μπάγερν να προσπαθεί να απαντήσει έριξε στο πεδίο «μάχης» τον γκαρντ, που ξέρει όσο κανείς να καταθέτει την ψυχή του ειδικά στα καθοριστικά τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

6052429_1.jpg

Ο «Λάρι» ήταν ικανοποιημένος με τον τρόπο που έκλεισε η «διαβολοβδομάδα της EuroLeague, αφού ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη απέναντι στην παρέα του Πάμπλο Λάσο έκλεισε την 13η στροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με θετικό ρεκόρ (7-6) και… σκαρφάλωσε στην 8άδα της βαθμολογίας.

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη με τη Μπάγερν. Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και θέλαμε πολύ να κερδίσουμε μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε στο δύσκολο πρόγραμμά μας», είπε για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Ωστόσο, όσο εύκολα κι αν φάνηκε ότι επικράτησαν οι Πειραιώτες έναντι των Βαυαρών, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγχώθηκαν στο τέλος, αφού απώλεσαν τη μεγάλη διαφορά που είχαν χτίσει και άφησαν τη Μπάγερν να τη «ροκανίσει» χωρίς βέβαια να μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα.

«Θεωρώ ότι χάσαμε λίγο τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε κάποιες κακές επιλογές και η Μπάγερν έβαλε κάποια σουτ τα οποία μας αποσυντόνισαν. Είχαμε ορισμένες loose ball, που συνήθως τις κερδίζουμε κι έχουμε μάθει να τις έχουμε υπέρ μας. Πάντως πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν ελεγχόμενο στους 10-15 πόντους διαφορά και κρατάμε την σημαντική νίκη», τόνισε ο Λαρεντζάκης σχετικά με τις αιτίες που οδήγησαν τον Ολυμπιακό να… χαλαρώσει και αφήσει τη Μπάγερν να μειώσει στο τέλος του ματς.

Ο «Λάρι» αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά κομβικός στο χρονικό σημείο που ξέρει να αγωνίζεται όσο κανείς άλλος κι εκεί δίνει τον καλύτερό του εαυτό, δηλαδή στο δεύτερο μέρος των αναμετρήσεων.

Ο Έλληνας γκαρντ πήρε την μπάλα στα χέρια του, έπαιξε πολλά pick ’n’ roll και πήρε αρκετές αποφάσεις έχοντας το μεγαλύτερο βάρος της επίθεσης, ειδικά όταν περιορίστηκαν οι Κάνααν και Γουόκαπ.

«Μ’ αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα του κόσμου και το πως ζητωκραυγάζει μαζί μου. Θέλω κάθε φορά να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα, ίσως να μην τα καταφέρνω κάθε φορά, αλλά πραγματικά η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και κάθε νίκη μετράει και είναι πολύ σημαντική σε αυτή τη διοργάνωση τόσο απαιτητικά που έχουν γίνει τα ματς», ήταν τα λόγια του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που ξεσηκώνει το γήπεδο κάθε φορά που κάνει τα… μαγικά του στο παρκέ.

lary.jpg

Απέναντι στη Μπάγερν ήταν από τους διακριθέντες, αφού σημείωσε 13 πόντους και μοίρασε και 3 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Φυσικά, δεν γινόταν ο «Λάρι» να μην σχολιάσει τους νεοφερμένους του Ολυμπιακού, Φιλίπ Πετρούσεφ και Ναζ Μήτρου-Λόνγκ, που αναμένονται πώς και πώς για να ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους».

«Οι νέες προσθήκες του Ολυμπιακού θα βοηθήσουν την ομάδα. Κάθε παίκτης, που έχει έρθει έχει ταλέντο και προσωπικότητα και μόνο καλό μπορεί να μας προσφέρει», ήταν τα λόγια του Έλληνα γκαρντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0