Face to Face

Ο Λορέν Μορόν στο BN Sports: «Ο Άρης μου δίνει ό,τι χρειάζομαι, βήμα-βήμα για το Κύπελλο!» (video)

Ο Λορέν Μορόν στο BN Sports: «Ο Άρης μου δίνει ό,τι χρειάζομαι, βήμα-βήμα για το Κύπελλο!» (video)
Ο πρώτος σκόρερ στην πρώτη «στροφή» της Stoiximan Super League, Λορέν Μορόν, στο BN Sports! Η γλυκόπικρη γεύση στο ματς με την ΑΕΚ, οι προσωπικοί του στόχοι και ο Άρης, που έμοιαζε και μοιάζει, ως η καλύτερη επιλογή!
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Απέναντι στην ΑΕΚ δεν τα κατάφερε, παρά τις ομηρικές «μάχες», με Βίντα και Μουκουντί. Έστω κι έτσι, «έκλεισε» τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, ως πρώτος σκόρερ, πλάι στον Ελ Κααμπί, με επτά γκολ.

Ο Λορέν Μορόν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στη φετινή σεζόν. Όχι μόνο για την ικανότητά του στο σκοράρισμα, αλλά για τη γενικότερη συνεισφορά του, σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Μετά από 13 αγωνιστικές, είναι ασφαλές να ειπωθεί πως ο Άρης πέτυχε... διάνα στην περίπτωσή του και όχι απλώς απέκτησε -επιτέλους- φορ, αλλά απέκτησε έναν φορ που έχει βάλει τις βάσεις, για να βγει πρώτος σκόρερ!

Προς το παρόν, «κρατά» χαμηλά την... μπάλα, όπως δήλωσε στο BN Sports, μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Τόσο σε προσωπικούς, όσο και σε συλλογικούς στόχους. Οι φιλοδοξίες του, όμως, δεν κρύβονται!

 
«Η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε πολύ. Κι εγώ, προσωπικά, και η ομάδα. Θεωρώ πως σταθήκαμε καλά και γι' αυτό μένει μία γλυκόπικρη γεύση στο φινάλε, που δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε την ΑΕΚ και να πάρουμε έστω την ισοπαλία» ανέφερε αρχικά, ως πρώτο σχόλιο για το ματς.

Το έργο του Άρη, σαφώς και δεν ήταν εύκολο. Έπαιζε απέναντι στην περσινή νταμπλούχο, μέσα στην έδρα της.

«Δεδομένα, η ΑΕΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν ξέρω πού θα βρίσκεται στο τέλος της σεζόν, αλλά στην παρούσα φάση, βλέπω ένα πολύ καλό και οργανωμένο σύνολο. Και αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος, για να νιώθω χαρούμενος από την απόδοσή μας» συμπλήρωσε ο Λορέν Μορόν.

 
Όσον αφορά στα... εν οίκω, ο Ισπανός φορ ξεκαθάρισε πρόσφατα, πόσο χαρούμενος, αλλά και δικαιωμένος, νιώθει από την επιλογή του, να έρθει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Άρη.

«Πράγματι. Ο Άρης μου δίνει ό,τι χρειάζομαι αυτήν τη στιγμή. Χρόνο συμμετοχής, αυτοπεποίθηση. Εγώ από την πλευρά μου δουλεύω, για να του επιστρέψω ό,τι μου προσφέρει, με την απόδοσή μου. Και θα δούμε πού θα βγάλει» τόνισε, για να κλείσει, με τους στόχους της σεζόν. Έστω κι αν δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Από τα συμφραζόμενα, πάντως, άφησε να εννοηθεί, ποιος είναι.

«Δεν θέτω προσωπικούς στόχους. Θέλω να συνεχίσω καλά τόσο εγώ, όσο και η ομάδα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον στόχο του Κυπέλλου. Παίζουμε απέναντι στην ίδια ομάδα, δηλαδή την ΑΕΚ, αλλά βήμα-βήμα και ματς με ματς, θα δούμε στο τέλος της σεζόν, τι έχουμε καταφέρει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0