Face to Face

Η Βάσια Γιαννακά στο BN Sports: «Με αυτό το βραβείο αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου, τα καλύτερα έρχονται»

Η Βάσια Γιαννακά στο BN Sports: «Με αυτό το βραβείο αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου, τα καλύτερα έρχονται»

Με το γυναικείο ποδόσφαιρο να έχει κατακόρυφη άνοδο τα τελευταία χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας… έκλεψε τις εντυπώσεις στην «42η γιορτή του ΠΣΑΠΠ». Η Βάσια Γιαννακά μίλησε στο BN Sports για την εκπληκτική της χρονιά στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις επιτυχίες της Εθνικής Ελλάδος.

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό


Η Ελλάδα δεν «παράγει» μόνο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, καθώς τα καταφέρνει το ίδιο καλά (αν όχι καλύτερα) και με τις ποδοσφαιρίστριες.

Η Γιαννακά σε ηλικία μόλις 19 ετών, ψηφίστηκε από τις συναθλήτριες της, ως η «Καλύτερη Ελληνίδα ποδοσφαιρίστρια» της χρονιάς.

Με την ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε… θαύματα και μαζί με τον FIFA Agent της, Αχιλλέα Χατζηνικολάου βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής το βράδυ της Δευτέρας (27/11), για να παραλάβει το βραβείο της, στην «42η γιορτή του ΠΣΑΠΠ».

Η Βάσια Γιαννακά μίλησε στο BN Sports, για την χρονιά που πραγματοποίησε με τον «Δικέφαλο», τους στόχους που έχει με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα.

εικόνα_Viber_2023-11-28_14-04-02-326.jpg

Στην εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησες με τον ΠΑΟΚ, σκεφτόσουν ότι στο τέλος της χρονιάς αυτό το βραβείο θα γίνει δικό σου;

«Εννοείται πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, αλλά ναι το βραβείο αυτό το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Με αυτό το βραβείο αναγνωρίζεται η προσπάθεια μου. Έκανα μία πάρα πολύ καλή χρονιά, κάτι που αποδεικνύεται και από τις συμπαίκτριες μου που με ψήφησαν. Είναι ένα κίνητρο που μου δίνει ώθηση για να προχωρήσω ακόμη πιο ψηλά».

6041215.jpg

Πώς νιώθεις που σε τόσο νεαρή ηλικία δεν συμμετέχεις απλώς στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά πρωταγωνιστείς;

«Χαίρομαι που οι συμπαίκτριες μου και η ομάδα του ΠΑΟΚ με στηρίζουν. Αυτό είναι κάτι που με ανεβάζει και από μεριάς μου, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα. Πρώτα ομαδικά, αλλά και ατομικά να φτάσω τους στόχους που έχω θέσει και τα καλύτερα έρχονται».

Βάσια Γιαννακά: «Μια κορυφή που θα ήθελα να κατακτήσω είναι φυσικά με τα  χρώματα της Eθνικής» (φωτο) - Agriniara

Πώς είναι να αγωνίζεσαι με την Εθνική γυναικών σε μία μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το Nations League;

«Το συναίσθημα είναι απίστευτο, διότι αγωνίζεσαι στο υψηλότερο επίπεδο με την Εθνική σου ομάδα. Κάθε ευκαιρία που σου δίνεται για να αγωνιστείς με το εθνόσημο είναι περηφάνια και τιμή. Προσπαθώ να δίνω τα πάντα όταν εκπροσωπώ την χώρα μου. Η νίκη απέναντι στην Ουκρανία θα μου μείνει για πάντα αξέχαστη. Το να κερδίζεις μία ομάδα τόσο ικανή, είναι κάτι πάρα πολύ σπουδαίο».

Ελλάδα-Ουκρανία 2-1: Ψυχωμένη ανατροπή στο «καυτό» Γεντί Κουλέ! (vids) -  Fosonline

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0