Face to Face

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι στο BN Sports: «Χαίρομαι που ο Αταμάν πίστεψε σε εμένα!»

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι στο BN Sports: «Χαίρομαι που ο Αταμάν πίστεψε σε εμένα!»
Σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του έχοντας και τον πατέρα του στο πλευρό του στην ομάδα και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Εργκίν Αταμάν. Ο (πολύ!) ψηλός του Παναθηναϊκού τα έδωσε όλα στο παρκέ και ξεχώρισε με την επίδοσή του κόντρα στη Βίρτους και μίλησε στο BN Sports για την γλυκιά γεύση που του άφησε αυτή η εβδομάδα της EuroLeague.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Ένας Παναθηναϊκός «όνειρο»! Ένα ΟΑΚΑ… φλεγόμενο, που… κόχλαζε σε κάθε κατοχή και κέρδιζε με τη φωνή του κάθε επίθεση. Θα έλεγε κανείς πως ήταν ο 6ος παίκτης της καθοριστικής αναμέτρησης απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια. 

Και κάπως έτσι η «διαβολοβδομάδα» έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Οι «πράσινοι» έκαναν το 2/2 σε αυτή την διπλή αγωνιστική μετρώντας την 3η συνεχόμενη νίκη τους στην EuroLeague, ενώ φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματά τους και την χημεία τους.

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, που έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο μέρος και έκλεισε εντυπωσιακά τον αγώνα, τέθηκε στην διάθεση του BN Sports για να μιλήσει για τις σπουδαίες εμφανίσεις της ομάδας του, αλλά και για τη δική του προσαρμογή. Βέβαια, η… προσαρμογή δεν ήταν ίδια και στην… φωτογραφία, αλλά ο Πολωνός σέντερ αντιμετώπισε με πολύ χιούμορ την διαφορά ύψους!

«Έκανα πολύ καλύτερη δουλειά αυτή τη φορά απ’ ότι στο προηγούμενο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και για τις δύο πολύ σημαντικές νίκες που πήραμε. Ήταν μία δύσκολη ‘διαβολοβδομάδα’ σίγουρα, αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι βγήκαμε κερδισμένοι από αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος σέντερ.

6031498_1.jpg

O Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι αποτελεί από τους παίκτες «κλειδιά» του φετινού Παναθηναϊκού. Ο Εργκίν Αταμάν το ξέρει και γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους πώς να το εκμεταλλευτεί. Στο δεύτερο παιχνίδι της «διαβοβδομάδας», απέναντι στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι, τον ξεκίνησε βασικό κι εκείνος δικαίωσε και με το παραπάνω την επιλογή του.

Έκανε όλη την αθόρυβη δουλειά. Έφαγε μπόλικο… ξύλο, έβγαλε απίστευτες άμυνες, σκόραρε 10 ποντάκια και είπε και για… επιδόρπιο να κάνει και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα.

«Ο Αταμάν πίστεψε σε εμένα στην αναμέτρηση απέναντι στην Βίρτους και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό σίγουρα, αλλά όταν είμαι στο παρκέ προσπαθώ να είμαι καλύτερος από την προηγούμενη φορά και βήμα με το βήμα προσπαθώ να προσαρμόζομαι. Νιώθω ότι μετά από κάθε παιχνίδι γίνομαι καλύτερος, αλλά κρατάω τη νίκη της ομάδας, όχι την ατομική μου παρουσία», ήταν τα λόγια του Μπαλτσερόφσκι για τη δική του συμβολή στη νίκη της ομάδας.

6031551.jpg

Μέρος της ιστορίας της καριέρας του Εργκίν Αταμάν αποτελεί ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφκι, αφού με την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Βίρτους, ο Τούρκος τεχνικός έφτασε τις 200 νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Όλοι χαιρόμαστε πολύ για το επίτευγμα του προπονητή μας και που ήμασταν μέρος της 200ης του νίκης. Πιστεύω πως θα συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των νικών του κάθε εβδομάδα», δήλωσε ο Πολωνός σέντερ για το σημαδιακό παιχνίδι του προπονητή του.

Δεν γινόταν να μην ερωτηθεί ο 22χρονος ψηλός του Παναθηναϊκού για τα συναισθήματά του έχοντας τον πατέρα του στο πλευρό του να αγωνίζεται για τον ίδιο σύλλογο.

Ο Μάρτσιν Μπαλτσερόφκσι φοράει τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, της οποίας αποτελούσε μέχρι πρότινος μόνο τεχνικός σύμβουλος και με αυτόν τον τρόπο, πατέρας και γιος ενισχύουν το «Τριφύλλι» από διαφορετικά πόστα.

«Είναι υπέροχο που ο πατέρας μου έχει τον δικό του ρόλο στην ομάδα κι εγώ τον δικό μου. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και είναι απίστευτο που ουσιαστικά είμαστε στην ίδια ομάδα κι έχουμε ο ένας τον άλλον. Χαίρομαι για εκείνον και είμαι σίγουρος πως κι αυτός χαίρεται για μένα», είπε όλο περηφάνια ο Αλεξάντερ που έχει ένα παραπάνω στήριγμα στην ομάδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0