Face to Face

Ο Τόμας Μουργκ στο BN Sports: «Μετά την ΑΕΚ, έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση και το κάναμε» (video)

Ο Τόμας Μουργκ στο BN Sports: «Μετά την ΑΕΚ, έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση και το κάναμε» (video)

Η «απάντηση» ήταν εμφατική και ήρθε σε ντέρμπι, απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ο Τόμας Μουργκ, μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης (05/11, 2-4), στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ενώ τόνισε μιλώντας στο BN Sports, πως το αποτέλεσμα ήταν απολύτως δίκαιο.

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Τάσο Φαραό

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν… σίφουνας από το Γ. Καραϊσκάκης! «Χτύπησε» τον Ολυμπιακό όταν έπρεπε, βρήκε τέσσερα γκολ και κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο «διπλό» (05/11, 2-4), για να επιστρέψει στις νίκες στη Stoiximan Super League.

Είχε προηγηθεί η «άσχημη» εικόνα στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, που είχε ως συνέπεια την ήττα με 2-0. Ωστόσο, όπως τόνισε και ο Τόμας Μουργκ στις δηλώσεις του στο BN Sports, η αντίδραση δεν άργησε να έρθει!

Ο δημιουργός του τρίτου τέρματος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν θέλησε να κρυφτεί. Παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ έχασε δίκαια από την «Ένωση», τονίζοντας παράλληλα ότι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ήταν επίσης ένα αποτέλεσμα που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Τι έκανε όμως, τη διαφορά στο ντέρμπι που διεξήχθη στο φαληρικό γήπεδο, σύμφωνα με τον 28χρονο Αυστριακό;

«Αξίζαμε σίγουρα αυτή τη νίκη γιατί παλέψαμε πολύ και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πέφταμε πάνω στην μπάλα και κερδίσαμε αρκετές μονομαχίες. Φυσικά είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε τον Ολυμπιακό, είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς

μουργκ_ενθ.jpg

Σίγουρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησε να αφυπνίσει την ομάδα μετά από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτι που όπως φαίνεται, είχε τελικά αποτέλεσμα και με το παραπάνω!

«Δεν μπορώ να πω όσα μας ανέφερε ο προπονητής μετά το ματς με την ΑΕΚ, αυτό ανήκει μέσα στην ομάδα. Αλλά νομίζω ότι όλοι θα μπορούσαν να δουν ότι δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο και ότι αντιδράσαμε πολύ καλά. Κόντρα στην ΑΕΚ είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν καλοί, έτσι χρειαζόμασταν μία εμφάνιση σαν την σημερινή (05/11), για να επανέλθουμε

Δεν είναι, ωστόσο, μόνο το εμφατικό πέρασμα από το Γ. Καραϊσκάκης. Ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει εξαιρετικά και στο Europa Conference League, διατηρώντας το απόλυτο, που τον φέρνει ως μόνο πρώτο στην κορυφή του ομίλου του! Κάτι που ευνοεί και το όμορφο κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, όπως αναφέρει ο Μουργκ.

«Είναι πολύ καλό. Μέχρι τώρα νομίζω πως τα πηγαίνουμε θαυμάσια! Ναι με την ΑΕΚ, είχαμε ένα άσχημο παιχνίδι, ήμασταν κακοί, πρέπει να το πούμε. Γιατί νομίζω ότι δικαιούσαι να χάσεις ένα ματς, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, όπως ηττήθηκε τότε. Όπως είπα όμως αντιδράσαμε. Συνολικά, μέχρι τώρα, κάνουμε μια καλή σεζόν και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι

ενθ_1_2.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0