Face to Face

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής στο BN Sports: «Η ΑΕΚ άλλαξε τη Νέα Φιλαδέλφεια και τώρα, η πρόκληση για εμάς είναι η αρμονική συνύπαρξη»

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής στο BN Sports: «Η ΑΕΚ άλλαξε τη Νέα Φιλαδέλφεια και τώρα, η πρόκληση για εμάς είναι η αρμονική συνύπαρξη»

Η υποψηφιότητά του, τα προβλήματα της περιοχής, οι λύσεις που θέλει να δώσει και η δυναμική που άλλαξε, λόγω του γηπέδου της ΑΕΚ. Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο BN Sports!

Συνέντευξη στον Φάνη Τσοκανά

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής έχει γράψει τη δική του ιστορία στα ελληνικά γήπεδα, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, μεταξύ άλλων, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας! Παράλληλα, υπήρξε ένας από τους 23 παλαιμάχους της ΑΕΚ, που «παρέλασαν» στην OPAP Arena, κατά την τελετή των εγκανίων της.

Στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, είναι υποψήφιος για να αναλάβει τα «ηνία» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, με την παράταξη «Συνεργασία Δημοτών». Μία περιοχή στην οποία μεγάλωσε, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, αφότου «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, κι εδώ και χρόνια, είναι ενεργός και στα κοινά της.

Μιλώντας στο BN Sports, αναλύει τις βλέψεις που έχει για την περιοχή, εφόσον εκλεγεί, τον κομβικό ρόλο της παρουσίας του γηπέδου της ΑΕΚ, που προσφέρει άλλη δυναμική, ενώ δίνει μία υπόσχεση προς τους πολίτες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πώς πήρατε την απόφαση, να κατεβείτε ξανά ως υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας;


«Μεγάλωσα και ζω στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι εδώ. Με την οικογένειά μου μεγάλωσα εδώ, εδώ έφτιαξα και τη δική μου, αφού πλέον, έχω εγγόνια.

Είμαι 25 χρόνια πια στα κοινά του Δήμου, βοηθώ όπως μπορώ, από κάθε πόστο την περιοχή μου. Δεν ήταν δύσκολο να βγω μπροστά να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη του κόσμου, για να έχουμε επιτέλους μία περιοχή που μας αξίζει. Υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν πολλά να κάνουμε για τους κατοίκους και με το πρόγραμμα μου, δεσμεύομαι να λυθούν πολλά από αυτά και να προχωρήσουμε όλοι μαζί παρακάτω.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σε όλα. Με γνωρίζουν όλοι και τους γνωρίζω όλους. Δεν κρυβόμαστε, μαζί θα πάμε μπροστά».

Αν εκλεγείτε και πάρετε εσείς τα «ηνία», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα θέλατε να έχετε αφήσει πίσω, όταν ολοκληρωθεί η πρώτη θητεία σας;

«Θέλω να είναι μία περιοχή που θα αφήνει χαμόγελα και ικανοποίηση στους κατοίκους της, για το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζουν.

Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με την καθαριότητα, που έχει μεγαλώσει το τελευταίο διάστημα. Επίσης, ο ηλεκτροφωτισμός έχει τα δικά του ζητήματα και πρέπει άμεσα να διορθωθούν. Το κυκλοφοριακό, το θέμα του parking, επίσης, είναι σημαντικά προβλήματα για την καθημερινότητα μας.

Όλα αυτά με σχέδιο και πρόγραμμα, θα τα λύσουμε ένα-ένα. Και έτσι θα ικανοποιηθεί ο κάθε κάτοικος, καθώς θα ζει σε μία πόλη που θα του παρέχει όλες τις ανέσεις τις οποίες πρέπει να έχει, καθώς και ο επισκέπτης θα χαίρεται που είναι εδώ»

Πώς άλλαξε το γήπεδο της ΑΕΚ τη δυναμική του Δήμου. Το βιώνετε, νομίζω, και ως επιχειρηματίας.

«Η επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της έφερε πολύ κόσμο ξανά εδώ και σε εμάς χαμόγελα, γιατί το περιμέναμε, το θέλαμε και δουλέψαμε για αυτό. Χιλιάδες κόσμου από άλλες περιοχές έρχονται εδώ, απολαμβάνουν την βόλτα τους και πλέον, υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η ΑΕΚ άλλαξε τη Νέα Φιλαδέλφεια και τώρα, η πρόκληση για εμάς είναι η αρμονική συνύπαρξη για να μπορούν και οι κάτοικοι να ζουν εδώ όπως πρέπει, δίχως προβλήματα. Αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό ακόμη όπως πρέπει και είμαστε εδώ με το πρόγραμμα μας για να τα λύσουμε όλα.

Με τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχουμε άριστη συνεργασία. Ήδη έχουμε δρομολογήσει κάποια πράγματα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνωρίζει, ότι ως Δήμαρχος θα είμαι εκεί για να βοηθήσουμε τον σύλλογο και να βοηθηθεί και ο Δήμος μας στο μέγιστο δυνατό».



Τι σημαίνει Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και ολόκληρος ο ενιαίος Δήμος πλέον, για εσάς;


«Είναι το σπίτι μου εδώ. Είναι η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, ο κοινωνικός περίγυρος μου εδώ και στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα. Κυκλοφορώ όλη μέρα σε δρόμους και γειτονιές, μιλάω με τον κόσμο και με γνωρίζουν.

Θέλω να βοηθήσω, είμαι εδώ, για αυτό και η στήριξη τους θα μου δώσει δύναμη να πετύχω όσα θέλω. Αν θέλει ο κόσμος, θα είμαι ο επόμενος Δήμαρχος για να κάνουμε τη Νέα Φιλαδέλφεια όμορφη και λειτουργική, σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς».

Ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο;

«Δεν θα τους προδώσω. Είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα λέω αν είμαι ο επόμενος Δήμαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα.

Από την πρώτη μέρα θα προχωρήσουμε πολλά ζητήματα. Έχουμε μείνει πίσω σε αρκετά και πρέπει άμεσα να λυθούν προβλήματα, προς όφελος των κατοίκων της πόλης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0