Face to Face

Ο Βικίντας Σλίβκα στο BN Sports: «Είμαστε απογοητευμένοι, έπρεπε να είχαμε βάλει δεύτερο γκολ» (video)

Ο Βικίντας Σλίβκα στο BN Sports: «Είμαστε απογοητευμένοι, έπρεπε να είχαμε βάλει δεύτερο γκολ» (video)

Στις μεγάλες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε η Λαμία στάθηκε ο Βικίντας Σλίβκα, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του BN Sports μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά (1-1).

Δηλώσεις στον Χρήστο Σκούρα

Η Λαμία έφτασε κοντά σε ένα «τρίποντο» που θα μπορούσε να αποδειχθεί… χρυσάφι, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα στο σκορ απέναντι στην Κηφισιά και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον «κεραυνό» του Λούμορ στο 95’.

Απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα οι Φθιωτείς, με τον Βικίντας Σλίβκα να θεωρεί πως η ομάδα του έπρεπε να είχε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε για να πετύχει και δεύτερο γκολ, μιλώντας στο BN Sports.

«Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε αρκετές καλές ευκαιρίες. Όμως, αφού προηγηθήκαμε, έπρεπε να είχαμε βάλει και ένα δεύτερο γκολ».

Η εικόνα της Κηφισιάς στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε και η είσοδος του Ανδρέα Τετέι στον αγωνιστικό χώρο, την κατέστησε πιο απειλητική, ενώ το γκολ του Λούμορ ήταν απλά «φανταστικό», σύμφωνα με τον Λιθουανό μέσο.

«Στο 2ο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολα. Προσωπικά, ένιωθα ότι είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Ειλικρινά δεν ξέρω (τι άλλαξε μεταξύ των δύο ημιχρόνων).

Ήταν και εκείνοι πολύ καλύτεροι στο δεύτερο 45λεπτο, ανέβασαν σε μεγάλο βαθμό την επίδοσή τους και το ματς ήταν πιο ισορροπημένο. Στο τέλος σκοράραμε, αλλά το γκολ που πέτυχαν ήταν απλά φανταστικό».

Ο Βικίντας Σλίβκα και οι συμπαίκτες του έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Κυριακής (01/10) κόντρα στην Παναιτωλικό, με την Λαμία να οφείλει να… μάθει από τα λάθη της.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, όμως έχουμε παιχνίδι σε τρεις μέρες και πρέπει να επανακάμψουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Πρέπει πρώτα να ξεκουραστούμε και να αναλύσουμε τα λάθη μας.

Αν την Κυριακή (01/10) παίξουμε με την ίδια νοοτροπία όπως σήμερα, τότε θα είμαστε καλά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0