Face to Face

Η Ελένη Κακαμπούκη στο BN Sports: «Γι’ αυτό συνεχίζω ακόμα, θέλω η Εθνική να φτάσει εκεί που της αξίζει»

Η Ελένη Κακαμπούκη στο BN Sports: «Γι’ αυτό συνεχίζω ακόμα, θέλω η Εθνική να φτάσει εκεί που της αξίζει»

Μπορεί η Ελλάδα να ηττήθηκε από την Πολωνία (3-1), έδειξε όμως μία άκρως θετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε μεγάλες… υποσχέσεις για την συνέχεια. Η αρχηγός Ελένη Κακαμπούκη μίλησε στο BN Sports για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και το λαμπρό μέλλον που είναι «προ των πυλών».

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

Μία ήττα (3-1) που σίγουρα ήταν… εντός προγράμματος καθώς η Εθνική Πολωνίας έχει ένα «βαρύ» όνομα στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η εμφάνιση της Ελλάδας όμως δείχνει ότι τα «όνειρα» είναι για όλους και ότι στο γήπεδο τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Ελένη Κακαμπούκη μίλησε στο BN Sports για την αναμέτρηση με την Πολωνία, την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί και για την πίστη που έχει, όχι μόνο η ίδια αλλά και ολόκληρη η ομάδα για το μέλλον της Εθνικής Ελλάδος στους ομίλους του UEFA Nations League Γυναικών.

Ελένη Κακαμπούκη: «Να πετύχουμε και εμείς κάτι τόσο σπουδαίο, όσο η Εθνική  Ανδρών το 2004» - CNN.gr

Πρεμιέρα για την Εθνική μας ομάδα στο UEFA Nations League Γυναικών, πώς ένιωσες που πήρες για πρώτη φορά μέρος σε μία τέτοια διοργάνωση;

«Σίγουρα είναι μία καινούργια διοργάνωση, δεν αλλάζει όμως κάτι για εμάς, όπως βλέπαμε κάθε παιχνίδι είδαμε και αυτό. Πιστεύω αδικούμαστε από το σκορ γιατί δείξαμε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Δεχθήκαμε τρία γκολ σε στιγμές αδράνειας. Το βλέπω σε όλες τις συμπαίκτριες μου και το προπονητικό stuff, έχουμε όλοι μεγάλη αυτοπεποίθηση και τα αποτελέσματα θα έρθουν και γρήγορα μάλιστα. Το μυαλό μας πλέον είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Σερβία».

 

Η αναμέτρηση με την Σερβία προβλέπεται αρκετά δύσκολη. Τι πιστεύεις πως πρέπει να αλλάξει η ομάδα ώστε να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα;

«Δεν θεωρώ πως πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Είδα πολλά καλά στοιχεία στην ομάδα. Ίσως έλειπαν κάποια τρεξίματα διότι μερικά παιδιά δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στις ομάδες που βρίσκονται. Νομίζω σιγά σιγά θα τα φτιάξουμε όλα».

5976874.jpg

Έχεις ζήσει την Εθνική Ελλάδος σε όλα τα στάδια της. Από τα πιο χαμηλά έως τώρα που δείχνει μία εξαιρετική εικόνα μέσα στο γήπεδο. Πώς νιώθεις που ήσουν βασικό μέλος σε όλο αυτό το ταξίδι;

«Ίσως αυτό είναι ένας λόγος που με κάνει ακόμα να συνεχίζω. Βλέπω σημάδια προόδου και θέλω η Εθνική να φτάσει εκεί που της αξίζει. Θέλω να δω την Ελλάδα σε μία μεγάλη διοργάνωση και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Κακαμπούκη: 'Με τη Λάτσιο ζω το όνειρό μου, να πετύχουμε μια διάκριση με  την Εθνική Γυναικών'

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0