Face to Face

Ο Κώστας Πηλέας στο BN Sports: «Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε – Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» (video)

Ο Κώστας Πηλέας στο BN Sports: «Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε – Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» (video)

Πέτυχε ένα γκολ που φαινόταν καθοριστικό εκείνη την στιγμή, όμως ο Πανσερραϊκός δεν «άντεξε» στην πίεση της Κηφισιάς σε ένα απίστευτο ματς (4-4). Ο Κώστας Πηλέας μίλησε στο BN Sports για την ελλιπή συγκέντρωση που είχε η ομάδα του, αλλά και το… πλάνο του Πάμπλο Γκαρσία.

Δηλώσεις στον Χρήστο Σκούρα

Έπαιξε καταπληκτικά, αλλά στο τέλος… δεν τα κατάφερε. Ο Πανσερραϊκός έφτασε πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο «διπλό» στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά (17/09), αφού προηγήθηκε στο σκορ με 3-0 και 4-2.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα των Βορείων Προαστίων κατάφερε να σκοράρει δις και να ισοφαρίσει στο τέλος του αγώνα (4-4), με τον Κώστα Πηλέα, που πέτυχε το 4ο γκολ των Σερραίων, να εξηγεί στο BN Sports πως η έλλειψη συγκέντρωσης στοίχισε στην ομάδα του.

«Για τον κόσμο σίγουρα είναι θετικό ότι βάλαμε τα τρία γκολ, αλλά εγώ όπως το βλέπω από μέσα και από τις προπονήσεις που ξέρω την ομάδα, δεν ήμασταν στην μέρα μας αν και ήμασταν αποτελεσματικοί.

Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την συγκέντρωσή μας, δεχθήκαμε τα γκολ και χάσαμε και τους τρεις πόντους».

Ακόμη και αν δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί, ο Πανσερραϊκός απέδειξε πως έχει τον… δικό του τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα παιχνίδια. Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία αρέσκεται να επιτίθεται, θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και ο Κύπριος αμυντικός θεωρεί σημαντική την νοοτροπία που έχουν υπό τον Ουρουγουανό τεχνικό.

«Δεν φοβόμαστε κανέναν, τους βλέπουμε όλους στα μάτια. Φτάνει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε και το μέλλον δεν το ξέρει κανένας».

Στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής παρευρέθηκαν μερικοί οπαδοί του Πανσερραϊκού, οι οποίοι τραγουδούσαν ασταμάτητα για την ομάδα τους. Ο Κώστας Πηλέας στέλνει το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα στον κόσμο των «λιονταριών», μέσω του BN Sports.

«Τους ευχαριστούμε πολύ. Θέλω να ξέρουν ότι θα δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να πάρουμε το καλύτερο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα και το μέλλον της».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0