Face to Face

Ο αρχηγός της Εθνικής Σλοβακίας στο BN Sports: «Καλύτερος ο Τσιτσιπάς – Παλέψαμε για κάθε πόντο» (video)

Ο αρχηγός της Εθνικής Σλοβακίας στο BN Sports: «Καλύτερος ο Τσιτσιπάς – Παλέψαμε για κάθε πόντο» (video)

Ο Τίμπορ Τοθ, captain της Σλοβακίας, μίλησε στο BN Sports για την μαχητικότητα της ομάδας του, την υπεροχή του Στέφανου Τσιτσιπά, αλλά και για την στρατηγική ενόψει των αναμετρήσεων της Κυριακής (17/09) απέναντι στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Χρήστο Σκούρα

Μία νίκη, μία ήττα ο απολογισμός της πρώτης ημέρας του Davis Cup, με την Ελλάδα και την Σλοβακία να βρίσκονται στην ισοπαλία (1-1), χάρις στις νίκες των Άλεξ Μόλτσαν και Στέφανου Τσιτσιπά..

Ο αρχηγός της Εθνικής Σλοβακίας, Τίμπορ Τοθ, εξέφρασε τις σκέψεις του από τα ματς που διεξήχθησαν στο BN Sports, ενώ τόνισε και την κρισιμότητα της εμπειρίας που έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς έναντι των αντιπάλων του.

«Για εμένα το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας μου γιατί παλέψαμε για κάθε πόντο. Η νίκη του Άλεξ Μόλτσαν ήταν εύκολη και αυτό είναι καλό γιατί διατήρησε και ενέργεια για αύριο, ενώ ο Λούκας Κλέιν τα έδωσε όλα και η μάχη κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ και έχασε από τον Λούκας Κλέιν, όμως κατάφερε να επανέλθει δυναμικά στο δεύτερο, έχοντας φυσικά και την στήριξη των όσων παρευρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλύτερος στο 2ο σετ και στο τελευταίο σετ ο Λούκα είχε κράμπες και δεν μπορούσε να κερδίσει το ματς. Έχει παίξει πολλά τέτοια ματς, τελικούς grand slam και είναι στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις.

Ο Λούκα δεν έχει παίξει τόσα απαιτητικά παιχνίδια, όμως πάλεψε μέχρι τέλους και έπαιξε πολύ καλά».

Παρά την αποχώρηση του Κλέιν, ο Τίμπορ Τοθ δεν φαίνεται ανήσυχος για την παρουσία του στους κρίσιμους αγώνες της Κυριακής (17/09), αφού είναι, προς το παρόν, δηλωμένος και στο διπλό, αλλά και σε μονό με τον Αλέξανδρο Σκορίλα.

«Είχε απλά κράμπες. Αύριο θα είναι οκ, δεν είναι θέμα τραυματισμού. Πιστεύω πως αύριο θα είναι έτοιμος. Θα μιλήσουμε με την ομάδα και τους προπονητές και θα δούμε για την στρατηγική και για το πώς θα προσεγγίσουμε τα ματς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0