Face to Face

Ο Άλεξ Μόλτσαν στο BN Sports: «Ανυπομονώ να παίξω απέναντι στον Τσιτσιπά – Δεν υπάρχει φαβορί» (video)

Ο Άλεξ Μόλτσαν στο BN Sports: «Ανυπομονώ να παίξω απέναντι στον Τσιτσιπά – Δεν υπάρχει φαβορί» (video)

Η μεγαλύτερη «απειλή» της Εθνικής Ελλάδας και το δυνατότερο… χαρτί της Σλοβακίας, ο Άλεξ Μόλτσαν, μίλησε στο BN Sports για την πιθανή αναμέτρηση κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τις ισορροπίες απέναντι στη χώρα μας.

Δηλώσεις στον Χρήστο Σκούρα

Ελλάδα
 και Σλοβακία τίθενται αντιμέτωποι για το World Group 1 του Davis Cup και οι δύο ομάδες βρίσκονται ήδη από την Πέμπτη (14/09) στο Καλλιμάρμαρο και προπονούνται.

Ο Άλεξ Μόλτσαν, το Νο. 113 της παγκόσμιας κατάταξης, τέθηκε στη διάθεση του BN Sports και αναφέρθηκε στο… ενδιαφέρον που θα είχε μία πιθανή αναμέτρηση απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και για το εάν υπάρχει φαβορί μεταξύ Ελλάδας και Σλοβακίας.

«Το Καλλιμάρμαρο είναι υπέροχο, είναι κάτι το ξεχωριστό. Προπονούμαστε και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό. Έχει πολύ ήλιο, θα κάνει πολύ ζέστη, θα είναι πολύ απαιτητικά σωματικά, όμως είμαστε συνηθισμένοι να αγωνιζόμαστε υπό τέτοιες συνθήκες».

Η κλήρωση των αγώνων θα διεξαχθεί την Παρασκευή (15/09) στις 11:00, με τον Μόλτσαν να μην… κρύβει πως θα ήθελε να κοντραριστεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Ο Στέφανος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και δεν έχω παίξει ποτέ εναντίον του σε ματς, μόνο σε προπόνηση. Συνεπώς, θα είναι ενδιαφέρον αν παίξουμε αντίπαλοι.

Ανυπομονώ για αυτό και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Στο Davis Cup είναι διαφορετικά και πιο απρόβλεπτα τα πράγματα, απ’ ότι σε ένα κανονικό τουρνουά».

MOLCAN_2.jpg

Αυτό το παιχνίδι είναι το πιο απαιτητικό που έχει δώσει ποτέ η Εθνική Ελλάδας στο Davis Cup, καθώς η Σλοβακία βρίσκεται πάνω από τη χώρα μας στην κατάταξη. Ωστόσο, ο Μόλτσαν θεωρεί πως οι πιθανότητες για νίκη είναι μοιρασμένες…

«Δεν ξέρω πως καθορίζεται από τις στοιχηματικές εταιρείες ποιος θα είναι το φαβορί, αλλά για εμένα κάθε ματς είναι 50-50. Όπως προανέφερα, είναι άκρως διαφορετικά από τα κανονικά τουρνουά.

Εδώ για παράδειγμα αγωνίζεσαι μπροστά στον κόσμο σου και είναι σαν να παίζεις εντός έδρας. Δεν υπάρχει φαβορί για εμένα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0