Face to Face

Ο Ρομαό στο BN Sports: «Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο - Περίεργο συναίσθημα η επιστροφή στη Νίκαια»

Ο Ρομαό στο BN Sports: «Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο - Περίεργο συναίσθημα η επιστροφή στη Νίκαια»
Από κάτοικος Νίκαιας, έγινε Καλλιθέας. Με το «καλημέρα» έγινε ηγέτης στην άμυνα της ομάδας του και ο Αλεξίς Ρομαό, μιλάει στο BN Sports για τους στόχους της Athens Kallithea, αλλά και την επιστροφή του στο γήπεδο της Νεάπολης ως αντίπαλος.

Δηλώσεις στον Παναγιώτη Ραμαντάνη

Η Athens Kallithea κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Ιωνικού στο γήπεδο της Νεάπολης με 3-0. Με τα δύο γκολ του Λουκίνα και το ένα (καταπληκτικό φάουλ) του Ματίγια, η ομάδα της Καλλιθέας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, ήταν ένας παίκτης που ήξερε καλά τον Ιωνικό.


Ο λόγος για τον Αλεξίς Ρομαό, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στη Νίκαια, αποχώρησε από την ομάδα. Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την Athens Kallithea, έμελλε να είναι κόντρα στην παλιά του ομάδα, σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά.

«Ήταν ένα πολύ περίεργο συναίσθημα η επιστροφή μου εδώ. Έπαιξα δύο χρόνια εδώ και έχω καλές αναμνήσεις και το να παίξω κόντρα στον Ιωνικό ήταν αρκετά συναισθηματικό που ήρθα ως αντίπαλος. Παρόλα αυτά, κάνω τη δουλειά μου και χαίρομαι που η ομάδα μου πήρε τη νίκη. Είναι σημαντικό που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου».

5803902_1.jpg

Η Athens Kallithea, εντυπωσίασε πέρσι με τις εμφανίσεις της, ωστόσο φέτος η πίστη για άνοδο, είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

«Έχουμε ένα στόχο όπως ξέρουν όλοι. Αυτό είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Παρόλα αυτά η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτό».

Ο Ρομαό παίζει στη δεύτερη κατηγορία στην Ελλάδα, ωστόσο ξέρει ότι λόγω της εμπειρίας του, πρέπει να βοηθήσει και με το παραπάνω τον σύλλο να πετύχει τον στόχο του.

«Για αυτό είμαι εδώ. Έχουμε ένα κοινό στόχο όλοι μαζί και υπάρχει κίνητρο. Πρέπει να είμαστε και να είμαι προσηλωμένος σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πράγματι πρέπει να κάνω ότι μπορώ. Να δείξω ότι ακόμα μπορώ να αποδώσω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Το να κάνω σωστά τη δουλειά μου και να βοηθήσω τόσο τον coach όσο και τους συμπαίκτες μου με την εμπειρία μου, είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ. Όλοι πρέπει όμως να δίνουν το 100% του εαυτού τους για να μπορέσουμε να πάρουμε την άνοδο».

romao-athens_1.jpg

Αν και έχει φτάσει τα 39, δείχνει ακούραστος μέσα στο γήπεδο. Ο ίδιος στάθηκε σε μία ατάκα του Κιλιάν Εμπαπέ και τόνισε ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο.

«Πολλές φορές μου κάνουν αυτή την ερώτηση (γέλια). Θα πω αυτό που έχει αναφέρει ο Κιλιάν Εμπαπέ. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία, το πως μπορείς να παίξεις. Μπορεί να είμαι 39, αλλά στο μυαλό μου, όχι. Οπότε μπορεί κανείς να δει όταν παίζω ότι το ευχαριστιέμαι και το απολαμβάνω. Αυτές είναι οι ωραίες στιγμές στο ποδόσφαιρο».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0