Face to Face

Ο Γιώργος Μασούρας στο BN Sports: «Έχουν γίνει πολλά λάθη – Δεν σταματάμε να διεκδικούμε την πρόκριση»

Ο Γιώργος Μασούρας στο BN Sports: «Έχουν γίνει πολλά λάθη – Δεν σταματάμε να διεκδικούμε την πρόκριση»

Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης της Εθνικής με το Γιβραλτάρ (10/9,5-0), ο Γιώργος Μασούρας, μίλησε στο BN Sports για τη μεγάλη νίκη που έφερε πίσω τα… χαμόγελα στην ομάδα, καθώς και για το πώς θα προσεγγίσουν τα επόμενα ματς των προκριματικών, ιδιαίτερα αυτό κόντρα στη Γαλλία.  

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στη Βασιλική Μπαρτζιώτη

Η πιο ευρεία νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από το 2007, έφερε τις… υπογραφές των Μαυροπάνου και Μασούρα. Ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού έβαλε το δικό του λιθαράκι στο να επικρατήσει εύκολα η ομάδα του Πογέτ επί του Γιβραλτάρ (10/9,5-0), σκοράροντας δύο φορές.

Ο 29χρονος επιθετικός των «ερυθρολέυκων» μίλησε στο BN Sports για την επιστροφή της Ελλάδας στις νίκες, για το κλίμα μεταξύ των παικτών αλλά και για το δυσκολότερο ματς της συνέχειας των προκριματικών του EURO 2024, απέναντι στους Γάλλους.  

Πολύ καλός ο απολογισμός του σημερινού παιχνιδιού (10/9) εκτός του τελικού σκορ, σημείωσες κι εσύ δύο γκολ. Τι σημαίνει για εσένα σε προσωπικό επίπεδο το να σκοράρεις για την Εθνική ομάδα και μάλιστα μπροστά στον κόσμο της;  

«Το να βαζεις γκολ με την Εθνική είναι πραγματικά εξαιρετικό συναίσθημα και σου δίνει μία διαφορετική αυτοπεποίθηση. Είναι διαφορετικό με την Εθνική και σε επίπεδο ομάδας, επειδή η επαφή που έχουμε μεταξύ μας οι παίκτες δεν είναι καθημερινή. Πέρα από το γκολ, είναι πολύ πιο σημαντικό το ότι υπάρχει σιγουριά.

Όλα τα υπόλοιπα παιδιά είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προσπαθούν όλοι να δημιουργήσουν ώστε να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Οι συνεργασίες είναι ομαδικές και ο καθένας από έμας που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο σήμερα (10/9) σίγουρα το απόλαυσε όπως εγώ και θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση από εδώ και πέρα. Δεν σταματάμε να διεκδικούμε την πρόκριση.»

Ακριβώς επειδη, όπως είπες η επαφή που έχετε μεταξύ σας δεν είναι καθημερινή, τι είναι αυτό που δένει την ομάδα και έχει βελτιώσει και το κλίμα μετά την ήττα από την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν;

«Το κλίμα στην ομάδα όντως είναι εξαιρετικό. Η ήττα από την Ολλανδία μας πόνεσε, αλλά η αλήθεια είναι πως και μετά από αυτό, μεταξύ μας υπάρχουν καλές σχέσεις και είμαστε δεμένοι. Παίζει ρόλο και το ότι οι περισσότεροι βρισκόμαστε για αρκετό καιρό στις κλήσεις της Εθνικής. Σίγουρα είναι και αυτό πολύ σημαντικό για να γνωριστούμε καλύτερα.»

Από τα παιχνίδια που έρχονται, ξεχωρίζει αυτό απέναντι στη Γαλλία. Όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα της προηγούμενης αναμέτρησης, η εμφάνιση ήταν καλή απέναντι σε μία παγκόσμια πρωταθλήτρια. Μετά την επιστροφή στις νίκες, υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά για τη συνέχεια και για το πιο κρίσιμο ματς;

«Με τη Γαλλία θα πρέπει πρώτα να μελετήσουμε τα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι, επειδή πραγματικά έγιναν πολλά λάθη. Όχι μόνο με τη Γαλλία αλλά και σε άλλα προηγούμενα παιχνίδια. Ένας λόγος παραπάνω γιατί τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Σημαντικό είναι το να υπάρχει και μεγαλύτερη συγκέντρωση, αλλά και να μείνουμε στις λεπτομέρειες επειδή αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά. Εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.»

www.bnsports.gr

   

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0