Face to Face

Ο Τζίτζι Ντατόμε στο BN Sports: «Χαίρομαι που δέχομαι αγάπη από τους Έλληνες - Κορυφαίος ο Ομπράντοβιτς»

Ο Τζίτζι Ντατόμε στο BN Sports: «Χαίρομαι που δέχομαι αγάπη από τους Έλληνες - Κορυφαίος ο Ομπράντοβιτς»

Ο Τζίτζι Ντατόμε τέθηκε στη διάθεση του BN Sports και μίλησε για την αγάπη που δέχεται από τους Έλληνες φιλάθλους, το αστείο σκηνικό με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την «χρυσή φουρνιά» της Ιταλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Μανίλα.

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Χρήστο Παπαδόπουλο

Τα χρόνια έχουν περάσει και ο Τζίτζι Ντατόμε πρόσφατα αποφάσισε να αποσυρθεί από το μπάσκετ. Ο Ιταλός βρίσκεται μαζί με την Εθνική του, και παρόλο που δεν αγωνίζεται, η παρουσία του είναι πολύτιμη στον πάγκο αλλά και στα αποδυτήρια της «Σκουάντρα ατζούρα».

Μπορεί να μην είναι κάποιος παίκτης που οι τίτλοι του να μην… χωράνε στο παλμαρέ του, όμως έχει παραστάσεις από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, είτε σε συλλογικό είτε σε διεθνές επίπεδο, αλλά και μια… αστεία ιστορία, η οποία έχει κάνει όλους τους φιλάθλους να τον παραδέχονται και να τον συμπαθούν!

Φυσικά αναφερόμαστε σε μια από τις γνωστές «εκρήξεις» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όταν συνεργάζονταν στην Φενέρμπαχτσε, που έγινε «μελιτζανί» και ωρυόταν στον πάγκο, φωνάζοντας συγκεκριμένα «Άντε γ@#%$ου Τζίτζι Ντατόμε».


«(γέλια) Δεν το ήξερα ότι στην Ελλάδα είναι τόσο viral αυτή η στιγμή για να είμαι ειλικρινής. Με τον Ζέλικο έχουμε καλή σχέση ακόμη και τώρα. Είναι με διαφορά από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.»

Ο Ντατόμε ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σταματάει το μπάσκετ και αποσύρεται από τα παρκέ. Η ελληνική ομοσπονδία τον τίμησε για την προσφορά του στο μπάσκετ, και ο κόσμος τον καταχειροκρότησε με εκείνον να ανταποδίδει.

«Μου δείχνουν την αγάπη τους οι Έλληνες φίλαθλοι και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί σημαίνει ότι κάτι έχω κάνει καλά. Το να σε εκτιμούν οι φίλαθλοι μιας άλλης ομάδας, είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή.»

Όσον αφορά στην Εθνική του αλλά και τον Σιμόνε Φοντέκιο, ο Ντατόμε είπε στο BN Sports «Έχουμε μια πολύ καλή φουρνιά παικτών, με νέους που παίρνουν ό,τι καλύτερο μπορούν από εμάς τους μεγαλύτερους. Ο Φοντέκιο είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται στο ΝΒΑ και έχει πολλά να δώσει ακόμη.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0