Face to Face

Ο Γκόραν Βλάοβιτς στο BN Sports: «Για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός, φαβορί η Χάιντουκ με τον ΠΑΟΚ» (video)

Ο Γκόραν Βλάοβιτς στο BN Sports: «Για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός, φαβορί η Χάιντουκ με τον ΠΑΟΚ» (video)

Ο Γκόραν Βλάοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από τη χώρα μας και μιλάει στο BN Sports για την υπέρβαση που καλείται να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Μαρσέιγ και τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ για πρόκριση.

Συνέντευξη στον Χρήστο Σκούρα

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο (5-3 συνολικό σκορ) του εξασφάλισε την παρουσία του σε ευρωπαϊκούς ομίλους και τον έφερε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Αντίπαλος του εκεί η Μαρσέιγ, στην πιο απαιτητική ενδεχομένως κλήρωση που θα μπορούσε να του είχε προκύψει.

Ο Γκόραν Βλάοβιτς, πρώην παίκτης του «τριφυλλιού», τέθηκε στη διάθεση του BN Sports και σχολίασε την μεγάλη πρόκληση που του παρουσιάστηκε, αλλά και το δύσκολο έργο που έχει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Goran_Vlaovic_Panathinaikos_FC_1.jpeg

Ο Κροάτης έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης το 2000 με την Βαλένθια, προτού ντυθεί στα «πράσινα» και έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Φόρεσε τη φανέλα του για τέσσερα χρόνια και μολονότι εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει η πρώην του ομάδα στα «αστέρια», κατανοεί ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά απίθανο.

«Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να συμβεί. Η Μαρσέιγ ενδέχεται να είναι ο χειρότερος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League, όμως η Μαρσέιγ είναι ξεκάθαρα το φαβορί και χρειάζεται να γίνει υπέρβαση για να την αποκλείσει».


Παρ’ όλα αυτά, η πρόκριση δεν είναι ανέφικτη και ο Γκόραν Βλάοβιτς ανακαλεί νίκες – ορόσημα του παρελθόντος, ως «οδηγό» για αυτές τις αναμετρήσεις.

«Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Όταν έπαιζα εγώ είχαμε κερδίσει την Μπαρτσελόνα, την Γιουβέντους, την Άρσεναλ. Κορυφαίες ομάδες εκείνη την περίοδο, οπότε ίσως ο Παναθηναϊκός να μπορεί να καταφέρει κάτι ανάλογο ξανά».


Η Χάιντουκ Σπλιτ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ, προέρχεται απο τη χώρα του και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρεί δύσκολο το έργο του «Δικεφάλου», χρίζοντας τους Κροάτες ως φαβορί για την πρόκριση.

«Η Χάιντουκ Σπλιτ φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έφερε 2-3 καινούργιος παίκτες, όπως τον Ζβόνιμιρ Σάρλια που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Οντζίτζα-Οφόε. Διατήρησε τον βασικό της κορμό, δεν έχασε κανέναν σημαντικό παίκτη και πιστεύω πως ο σύλλογος στέλνει ένα μήνυμα, ότι φέτος θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Θα προσπαθήσουν να μπουν στους ομίλους του Conference League και θέλουν να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Και με αυτό το ρόστερ, πιστεύω ότι είναι φαβορί απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εκείνος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του περίοδο τα τελευταία 10 χρόνια και μοιάζει κάπως απροετοίμαστος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0