Face to Face

Ο Α. Μπρινιόλι στο BN Sports: «Δύσκολο να παίζεις τα ματς της χρονιάς σε αυτό το χρονικό σημείο... »

Ο Α. Μπρινιόλι στο BN Sports: «Δύσκολο να παίζεις τα ματς της χρονιάς σε αυτό το χρονικό σημείο... »

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε στο BN Sports και τόνισε την ανάγκη να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στο ιδανικό, για την εποχή, επίπεδο ετοιμότητας, στο πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο την επόμενη εβδομάδα για τα προκριματικά του Champions League.

Δηλώσεις στον Κώστα Ζάλιαρη

Οι «πράσινοι» στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του πιο σημαντικού, μέχρι το επόμενο, παιχνιδιού της χρονιάς, όπως το χαρακτήρισε και ο Ιταλός πορτιέρε της ομάδας, ηττήθηκαν 1-0 από την Ράγιο Βαγιεκάνο στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κράτησε την αρχική του 11άδα στο γήπεδο για περίπου 60’ κι όχι μονάχα για το πρώτο ημίχρονο, είδε όμως και από εκείνους που πέρασαν στο ματς στο τελευταίο ημίωρο (μαζί και με τον Τόνι Βιλένα), να δίνουν άλλον αέρα.

Μιλώντας στο BN Sports λίγο μετά την αναμέτρηση απέναντι στον Φαλκάο και την παρέα του, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στάθηκε στα βαριά πόδια που αισθάνονται αυτή την περίοδο οι παίκτες του «τριφυλλιού» και για την ανάγκη να δείξουν όλοι σε πλήρη, δεδομένης της περιόδου, ετοιμότητα, στις 25 του μηνός για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.
5934079_1.jpg

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε κάνει δουλειά μόλις ενός μήνα μέχρι αυτή τη στιγμή, από τα μέσα του Ιουνίου. Το ματς με την Ράγιο ήταν ένα πολύ δύσκολο τεστ για εμάς, ήμασταν όλοι κουρασμένοι και είναι πολύ λογικό αυτό. Δεν γίνεται να πούμε ότι είμαστε πανέτοιμοι από τα μέσα Ιουλίου» είπε αρχικά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για το πρώτο ματς με την Ντνίπρο και θα πρέπει να φτάσουμε στο μάξιμουμ που μπορούμε, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Εγώ αισθάνομαι αρκετά καλά και προσπαθώ να φτάσω εκεί που μπορώ. 

Είναι δουλειά που πρέπει να κάνουμε πνευματικά, όχι μονάχα σωματικά, για να καταφέρουμε να βρεθούμε στο επίπεδο που οφείλουμε να είμαστε. Δεν είναι κάτι εύκολο να παίζεις το πρώτο ματς της χρονιάς μετά από μόλις έναν μήνα προετοιμασίας. Έχουμε νέα πρόσωπα στην ομάδα, προσπαθούμε όλοι μαζί».

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα στο ματς της Τρίτης (18/7) και η αλήθεια είναι ότι δεν ταλαιπώρησε τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον που επέδειξαν σταθερότητα και αποτελεσματικότητα στα μετόπισθεν.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ρωτήθηκε για τον δικό του τρόπο προετοιμασίας όταν βλέπει τέτοια μεγάλα ονόματα στην σύνθεση των αντιπάλων στη γραμμή κρούσης και σχολίασε:

«Ο Φαλκάο είναι τρομερός ποδοσφαιριστής και είναι πολύ καλό για εμάς ότι είχαμε ένα τόσο δυνατό τεστ για να δοκιμαστούμε, γιατί αυτό μας βοηθάει να βελτιωθούμε. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο για κάθε εβδομάδα και για κάθε παιχνίδι. Είτε παίζουμε απέναντι στον Μέσι, είτε απέναντι… στον Μπρινιόλι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0