Face to Face

Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης για Σλούκα: «Κάποιοι κυνηγάνε τα όνειρα τους, άλλοι τους εφιάλτες τους» (video)

Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης για Σλούκα: «Κάποιοι κυνηγάνε τα όνειρα τους, άλλοι τους εφιάλτες τους» (video)

Το BN Sports συνάντησε τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο και τον ρώτησε για την μεγάλη του αγάπη τον, Ολυμπιακό.

Αποστολή στη Σύρο για το BN Sports, Τάσος Φαραός

Το Stoiximan AegeanBall Festival πραγματοποιείται στην Σύρο και το BN Sports δεν θα μπορούσε να λείπει. Σε αυτήν την γιορτή του μπάσκετ βρέθηκε και ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο οποίος μίλησε για τις ηχηρές αποχωρήσεις από το ρόστερ του Ολυμπιακού και όχι μόνο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο BN Sports:

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει δύο πολύ σημαντικές απώλειες, με τους Βεζένκοφ και Σλούκα. Τι γνώμη έχεις για την αποχώρηση του πρώτου;

«Οι αθλητές πρέπει να κυνηγάνε τα όνειρα τους και ο Βεζένκοφ είναι ένας σπουδαίος παίκτης, του αξίζει να πάει εκεί που πάνε λίγοι. Μακάρι να είναι και να παραμείνει καλά και να φτάσει στο επίπεδο του Γιάννη και άλλων σπουδαίων ανθρώπων του μπάσκετ.»

Ποια είναι η άποψη σου για τον Σλούκα που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό;

«Κάποιοι αθλητές κυνηγάνε τα όνειρα τους και άλλοι κυνηγάνε τους εφιάλτες τους, αστειεύομαι σαφώς. Να είναι και αυτός μαζί με την οικογένεια του καλά και τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα τον ευχαριστούμε από εδώ και πέρα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0