Face to Face

Ένας Κύπριος στη Λούτον: Ο Στέφανος Λοϊζίδης ξεκίνησε από τη Λευκωσία και έφτασε στην… Premier League, σε 5 χρόνια!

Ένας Κύπριος στη Λούτον: Ο Στέφανος Λοϊζίδης ξεκίνησε από τη Λευκωσία και έφτασε στην… Premier League, σε 5 χρόνια!
Μοιάζει με παραμύθι. Ξεκινάς από τη Λευκωσία, αποφασίζεις να πας στο «Νησί», δουλεύεις πολύ, χρειάζεται να ασκείς και δεύτερο επάγγελμα για να επιβιώσεις, αλλά τα… καταφέρνεις. Και επιβραβεύεσαι με μία ιστορική άνοδο στην Premier League. Ονομάζεται Στέφανος Λοϊζίδης, είναι Κύπριος, εργάζεται ως προπονητής Ακαδημιών στη Λούτον και μέσω της συνέντευξής του, διηγείται την ιστορία του.
Ονομάζεται Στέφανος Λοϊζίδης και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην φανταστική ιστορία της Λούτον, με την πρώτη άνοδο στην Premier League ιστορικά. Ξεκίνησε από την Κύπρο, δούλεψε στην Έξετερ και την Τσέλσι, δημιούργησε τη δική του Ακαδημία και προσλήφθηκε από τη Λούτον, δίνοντας βάση στους ποδοσφαιριστές του μέλλοντος.

Μπορεί κανείς όλα αυτά να τα κάνει πραγματικότητα σε πέντε χρόνια; Ναι, μπορεί να συμβεί. Με πρόγραμμα, με πλήρως εναρμονισμένες σπουδές με το στόχο του, με σύνεση και με σεβασμό. Αυτό κατάφερε ο Στέφανος Λοϊζίδης. Ο «δικός» μας Κύπριος, που από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Συζήτησε με τον Δημήτρη Μανάκο για το England365, εξήγησε πώς έφτασε από τη Λευκωσία στο «Νησί» και… δεν γνωρίζει πού θα βρίσκεται σε μία πενταετία από τώρα. Άλλωστε, πέντε χρόνια πριν, δεν πίστευε επ’ ουδενί, πως θα εκπροσωπεί τη χώρα του σε έναν σύλλογο της Premier League!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0