Face to Face

Ο Αντώνης Παπασάββας στο BN Sports: «Θέλω σαν τρελός να παίξω στην Α’ Εθνική»

Ο Αντώνης Παπασάββας στο BN Sports: «Θέλω σαν τρελός να παίξω στην Α’ Εθνική»

Οι κόποι μίας ζωής ανταμείφθηκαν και το όνειρο… έγινε πραγματικότητα. Ο κεντρικός μέσος και δεύτερος αρχηγός της Κηφισιάς, Αντώνης Παπασάββας, μίλησε στο BN Sports για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, το μέταλλο που χρειάζεσαι για να γίνεις πρωταθλητής, ενώ δεν έκρυψε και τον ενθουσιασμό του για να αγωνιστεί στην Stoiximan Super League.

Δηλώσεις στον Χρήστο Σκούρα

Ό,τι και αν κάνει κάποιος, αν δουλέψει αρκετά σκληρά για αυτό είναι οριακά αδύνατον στο τέλος να μην τα καταφέρει. Ο Αντώνης Παπασάββας αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα και αρκετά χρόνια μετά την θητεία του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού,  θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε ένα ματς με πολύ δράμα και ένταση μέχρι και το σφύριγμα της λήξης, η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καλαμάτα, με το γκολ του Βαφέα από την άσπρη βούλα στο 89ο λεπτό να της χαρίζει την άνοδο στην Stoiximan Super League.



Ο 28χρονος μέσος αγωνίστηκε βασικός και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθοδηγώντας την ομάδα του στην άνοδο και μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού εκμυστηρεύτηκε στο BN Sports την μεγάλη χαρά και ανυπομονησία που τον διακατέχει αλλά και την πίστη που υπήρχε ακόμα και όταν τα πράγματα δεν κυλούσαν με τον επιθυμητό τρόπο.

«Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου με διαφορά. Για εμένα είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Η φετινή χρονιά είχε πολλές θυσίες, κόπο και είμαι πραγματικά πάρα πολύ περήφανος για την ομάδα και για όλο το κλαμπ. Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που εξ αρχής αξίζαμε κατά την άποψη μου».

Η αναμέτρηση ήταν τρομερή, με την Κηφισιά να χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να «στεφθεί» πρωταθλήτρια, αλλά είδε την Καλαμάτα να προηγείται στο σκορ στο 86’. Αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέδειξαν για άλλη μία φορά τι σημαίνει να κάνεις πρωταθλητισμό, παίρνοντας το αποτέλεσμα στην εκπνοή.

«Δεν είναι όλα τα ματς εύκολα. Το μέταλλο του πρωταθλητή όμως φαίνεται σε τέτοια ματς. Εκτός από αυτό το παιχνίδι υπάρχουν κι άλλα όπου πήραμε το τρίποντο στο τέλος (π.χ. με την Ιεράπετρα και την Παναχαϊκή), οπότε όλα κρίνονται στο τελευταίο λεπτό. Και επειδή το πιστεύαμε πάρα πολύ ως ομάδα τα καταφέραμε στο τέλος».

Τώρα, ήρθε η ώρα για την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της Κηφισιάς και ένα μεγάλο… στοίχημα. Αυτό όμως δεν τρομάζει τους παίκτες, οι οποίοι αδημονούν για αυτή την τεράστια και μοναδική στιγμή και ο Παπασάββας πιστεύει ότι μπορούν να διατηρήσουν τον σύλλογο στην Stoiximan Super League.

«Είναι αυτό που θέλαμε όλοι. Είναι μεγάλη πρόκληση, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Προσωπικά θέλω σαν τρελός να παίξω στην Α’ Εθνική και η ομάδα είναι φτιαγμένη όχι μόνο για να έρθει μία χρονιά.

Θεωρώ πως μπορεί να μείνει κιόλας στην κατηγορία, γιατί έχει μία υγεία και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα σε όλα τα επίπεδα».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0