Face to Face

Ο Χρήστος Πρίτσας στο BN Sports: «Η Κηφισιά θα διατηρήσει τις αξίες της»

Ο Χρήστος Πρίτσας στο BN Sports: «Η Κηφισιά θα διατηρήσει τις αξίες της»

Η Κηφισιά εξασφάλισε την άνοδο της στην Stoiximan Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο πρόεδρος της, Χρήστος Πρίτσας, μίλησε στο BN Sports για την… αγωνία που τον διακατείχε στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, τους κόπους που ανταμείφθηκαν αλλά και το πλάνο για την νέα σεζόν.

Δηλώσεις στον Χρήστο Σκούρα

Ένα δραματικό φινάλε, αντάξιο μίας τρομερής σεζόν στην Super League 2 έλαβε χώρα στο Ζηρίνειο, με την Κηφισιά να ισοφαρίζει στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης στο ματς με την Καλαμάτα, χάρις σε πέναλτι του Νίκου Βαφέα.



Ένα ματς που τα είχε όλα και ανέδειξε ως πρωταθλητές τους γηπεδούχους, μία αγωνιστική πριν το τέλος. Έτσι, ανέβηκαν στη
Stoiximan Super League για πρώτη φορά στην ιστορία τους και διένυσαν μέσα σε τέσσερα χρόνια ένα ταξίδι από την ΕΠΣ Αθηνών, στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, σε δηλώσεις του στο BN Sports αναφέρθηκε στις δυσκολίες μίας ολόκληρης χρονιάς που είχαν ως αποτέλεσμα μία ιστορική στιγμή για τον σύλλογο αλλά και το μεταγραφικό πλάνο που επακολουθεί.

«Η αλήθεια είναι ότι την σημερινή ημέρα (11/06) την περιμέναμε με αγωνία τους τελευταίους 11 μήνες και κάθε μέρα ζούσαμε για αυτήν, που να έχουμε φτάσει στο τέλος και να έχουμε πετύχει τον μεγάλο μας στόχο. Όταν τα καταφέρνει κάποιος λέει χαλάλι όλος ο κόπος και η προσπάθεια που έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα».

Ένα ματς που τα είχε όλα και ο κ. Πρίτσας το έζησε έντονα, αφού η ομάδα του χρειαζόταν μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την άνοδο. Παρ’ όλα αυτά, δέχθηκε τέρμα στο 85’ από τον Αρναρέλλη, αλλά ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο 89’.

«Θυμάμαι πολύ λίγα πράγματα (γέλια). Πέρασε πάρα πολύ γρήγορα, το έζησα πολύ έντονα και με πολύ σύγχυση, γιατί είχαμε πάρα πολύ άγχος και πολύ έντονα συναισθήματα».



Ο στόχος επετεύχθη και τώρα ακολουθεί μία ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Η
Κηφισιά έχει αρκετούς Έλληνες στο ρόστερ της και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς και αυτή η προσέγγιση και η νοοτροπία που έχει το κλαμπ δεν πρόκειται να αλλάξει σύμφωνα με τον πρόεδρο.

«Σήμερα (11/06) σκεφτόμαστε μόνο την μεγάλη μας επιτυχία, δεν θέλουμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο για το μέλλον.

Το οικογενειακό κλίμα γενικά που υπάρχει απ’ όλο τον κόσμο της Κηφισιάς θα παραμείνει, η ταυτότητα που θέλουμε να βγάλουμε σαν ομάδα σίγουρα θα παραμείνει, οι αξίες που εμείς θέλουμε να προσφέρουμε στην Super League σίγουρα θα παραμείνουν.

Τώρα, όλα τα υπόλοιπα με τους συνεργάτες μου θα γίνουν πολύ γρήγορα τις επόμενες ημέρες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0