Face to Face

Ο Γρηγόρης Αντωνάκης στο BN Sports: «O Τρίτων θα καταφέρει να παίξει στην A1»

Ο Γρηγόρης Αντωνάκης στο BN Sports: «O Τρίτων θα καταφέρει να παίξει στην A1»
Η επόμενη μέρα για τον Τρίτωνα ξημερώνει στα «σαλόνια» της Basket League και ο αντιπρόεδρος του ΔΣ Γρηγόρης Αντωνάκης μιλάει στο BN Sports για όλα όσα έπονται.
Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Ο Τρίτων, μια ομάδα με ιστορία τουλάχιστον 80 χρόνων, νίκησε στον ημιτελικό του Final-4 της Elite League το Ψυχικό και πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League μετά από 44 χρόνια! Το BN Sports βρέθηκε στα Άνω Λιόσια, παρακολούθησε τους αγώνες ανόδου και συνομίλησε με τον αντιπρόεδρο της ομάδας των Σεπολίων, Γρηγόρη Αντωνάκη, για την ευτυχή αυτή εξέλιξη αλλά και για την επόμενη μέρα που ξημερώνει στην ομάδα.

Μπορεί ο Τρίτων να μην ξεκίνησε την χρονιά με πρωταρχικό στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, όμως παιχνίδι με παιχνίδι έδειχνε την ποιότητα του και κέρδιζε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Κόντρα στα προγνωστικά, η ομάδα από τα Σεπόλια απέδειξε πως έχει και τα ψυχικά και τα αθλητικά αποθέματα να διεκδικήσει μια θέση στην Basket League και το κατάφερε.

«Είμαστε πολύ περήφανοι. Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησε αυτή η σεζόν δεν είχαμε μπει στην διαδικασία να είναι αυτοσκοπός η άνοδος. Παρ' όλα αυτά η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι κέρδισε την εμπιστοσύνη και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που έχει επιτευχθεί πλέον αυτός ο πολύ μεγάλος στόχος. Η ομάδα είναι στην Basket League» είπε αρχικά.

5899846.jpg

Αυτές οι μέρες είναι μέρες χαράς για τις ομάδες που κατάφεραν να ανέβουν κατηγορία. Είναι ευρέως γνωστό όμως πως στην πορεία προκύπτουν προβλήματα με την διοργανώτρια αρχή, κατά βάση οικονομικά, με τις ομάδες να μην καταφέρνουν πάντα να αγωνιστούν στην Basket League, αφού δεν πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια. Ο αντιπρόεδρος του Τρίτωνα «καθαρίζει» το τοπίο γύρω από αυτό το εμπόδιο και δείχνει αισιόδοξος για την επόμενη μέρα.

«Ο “σκόπελος” που υπάρχει πάντα για τις ομάδες που είναι να ανέβουν από την Elite League στην Basket League είναι καθαρά οικονομικός. Εμείς έχουμε κάνει ήδη μια προεργασία. Θεωρούμε ότι θα ευοδωθεί η προσπάθεια και στο τέλος η ομάδα θα καταφέρει να παίξει στην πρώτη κατηγορία. Υπάρχουν προβλήματα όπως π.χ. το θέμα του γηπέδου, όμως στο οικονομικό γίνεται μία συσπείρωση δυνάμεων και από τους φετινούς χορηγούς της ομάδας αλλά και από μερικούς ανθρώπους που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και θέλω να ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά» ξεκαθάρισε ο κ. Αντωνάκης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0