Face to Face

Αποκλειστική συνέντευξη με τη Μαριέλα Νησωτάκη: «Η δουλειά μας και η νοοτροπία μας καθορίζει την εξέλιξή μας, όχι το φύλο!» (part 2)

Αποκλειστική συνέντευξη με τη Μαριέλα Νησωτάκη: «Η δουλειά μας και η νοοτροπία μας καθορίζει την εξέλιξή μας, όχι το φύλο!» (part 2)

Και αφότου μάθαμε πώς κατάφερε η Μαριέλα Νησωτάκη να φτάσει από την Αθήνα στην Αγγλία και να κλείσει… έξι χρόνια στη Νόριτς, ώρα να μάθουμε για την καθημερινότητά της, τους προσωπικούς της στόχους και τα «μυστικά» της Deadline Day. Όσον αφορά το αν νιώθει άβολα που συνυπάρχει κατά βάση με άνδρες στον χώρο της; Θα ένιωθε… αμήχανα, αν εργαζόταν στο γυναικείο ποδόσφαιρο!

Σχετικά Άρθρα

Μαριέλα Νησωτάκη, part 2, αποκλειστικά στο England365. Πώς είναι μία τυπική καθημερινή μέρα εκεί, οι εμπειρίες της και οι προσωπικές της φιλοδοξίες…

Το ίδιο ιδιαίτερη και η τοποθέτησή της για το αν νιώθει… άβολα, που εργάζεται σε ένα περιβάλλον, του οποίου η πλειοψηφία απαρτίζεται από το αντίθετο φύλο.

Απολαυστική συζήτηση, δείτε το δεύτερο μέρος της αποκλειστικής της συνέντευξης στο England365 και τον Δημήτρη Μανάκο:

Πώς είναι μία τυπική, καθημερινή ημέρα στη Νόριτς;

«Δεν υπάρχει μία τυπική μέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είτε πηγαίνω  στο γραφείο στο προπονητικό, είτε ταξιδεύω. Σίγουρα και στις δυο περιπτώσεις η μέρα περιλαμβάνει πολύ ποδόσφαιρο, πολλά τηλεφωνήματα, πολλά meetings. Όσοι δουλεύουν στο χώρο του ποδοσφαίρου ξέρουν πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο.»

Πόσα περίπου ταξίδια κάνεις τον χρόνο;

«Εξαρτάται. Δεν είναι δεδομένο. Έχω σίγουρα 1-2 κάθε μήνα, κάποια είναι και πιο μακρινά. Για παράδειγμα αυτό της Νότιας Αμερικής μπορεί να κρατήσει δύο εβδομάδες.»

Διαβάστε τη Συνέχεια στο www.England365.com

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0