Face to Face

Ο Σπύρος Καψαλός στο BN Sports: «Περίμενα το θετικό αποτέλεσμα - Πρώτα είπα τα νέα στον πατέρα μου!»

Ο Σπύρος Καψαλός στο BN Sports: «Περίμενα το θετικό αποτέλεσμα - Πρώτα είπα τα νέα στον πατέρα μου!»
Ο MVP του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ του Αμαρουσίου και του Πανερυθραϊκού, Σπύρος Καψαλός, μίλησε στο BN Sports για τα συναισθήματα του τώρα που το Μαρούσι θα βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία και εξιστόρησε πως πήρε το «μικρόβιο» του μπάσκετ.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Το Μαρούσι έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Πανερυθραϊκό και επικράτησε 80-68 στον ημιτελικό του Final Four της Elite League κερδίζοντας ένα «χρυσό» εισιτήριο για τα μεγάλα… σαλόνια της Basket League. Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ακούει στο όνομα Σπύρος Καψαλός και αποτελεί πρόσφατη προσθήκη στην ομάδα του Αμαρουσίου που δείχνει ότι ήρθε για να... μείνει.

«Αυτή την στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα τα Χριστούγεννα στην ομάδα και ήταν ένας δύσκολος δρόμος που στο τέλος άξιζε. Από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει στο Μαρούσι η διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου και οι οπαδοί μ’ έχουν αγκαλιάσει σε ό, τι πρόβλημα και αν προέκυψε. Είναι δίπλα μου και με βοηθούν. Εγώ με την σειρά μου προσπαθώ να δίνω το 100% του εαυτού μου όταν είμαι μέσα στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να απολαύσω αυτή την χαρά με την ομάδα μου και να δημιουργήσω πολύ ωραίες στιγμές».

μαρουσι.jpg

Ο 22χρονος γκαρντ, όπως είναι λογικό, γιορτάζει με την ψυχή του μαζί  με τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο για το σπουδαίο αυτό κατόρθωμα. Όμως η δουλειά που χρειάστηκε για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητη και γι’ αυτό όλη η ομάδα είχε πίστη πως το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει στο τέλος.

«Η αλήθεια είναι πως περίμενα το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ αυτό το διάστημα πάνω στον τρόπο που παίζει η Νέα Ερυθραία και πιστεύω ήταν ένα πολύ καλό ζευγάρι για εμάς. Σαν ομάδα εμείς με την σειρά μας δουλεύαμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και δίναμε το 100%. Σήμερα παίξαμε με τον καταλληλότερο τρόπο γιατί ξεκινήσαμε από την άμυνα και μπορέσαμε μετά να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση».

καψψ.jpg

Με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ ο Καψαλός είναι ξεκάθαρα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ημιτελικού που οδήγησε στην άνοδο στη Basket League. Είναι λογικό να πλέει σε «πελάγη ευτυχίας», αφού βλέπει το όνειρο με το οποίο μεγάλωσε να παίρνει… σάρκα και οστά.

Πρώτα απ’ όλους τηλεφώνησε στον πατέρα του για να μοιραστεί την χαρά του, αφού εκείνος ήταν που τον ενέπνευσε και τον ώθησε να ασχοληθεί με το μπάσκετ.

«Το πρώτο άτομο που πήρα τηλέφωνο να του πω ότι πλέον είμαστε στην Α1 είναι ο πατέρας μου. Από αυτόν ξεκίνησα το μπάσκετ. Όταν ήμουν μικρός πήγαινα και τον έβλεπα να παίζει ερασιτεχνικά, επειδή δούλευε ταυτόχρονα, και ήταν εκείνος που μου έδωσε το… μικρόβιο για να ξεκινήσουμε κι εγώ και ο αδερφός μου. Από μικρή ηλικία ξεκίνησα σε μια ομάδα μπάσκετ στην Έξω Παναγίτσα στην Χαλκίδα και από τότε, επειδή αγαπώ αυτό που κάνω, προσπαθώ όσο μπορώ να κυνηγώ το όνειρο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0