Face to Face

Ο Νεμάνια Μανοΐλοβιτς στο BN Sports: «Αποδείξαμε σε όσους δεν πίστευαν σ’ εμάς ότι έκαναν λάθος» (video)

Ο Νεμάνια Μανοΐλοβιτς στο BN Sports: «Αποδείξαμε σε όσους δεν πίστευαν σ’ εμάς ότι έκαναν λάθος» (video)
Η πιο σημαντική νίκη του Τρίτωνα που σηματοδοτεί την άνοδο του στην Basket League έχει την υπογραφή του Νεμάνια Μανοΐλοβιτς. Εκείνος με την σειρά του εκφράζει τα συναισθήματά του για το σπουδαίο κατόρθωμα μιλώντας στο BN Sports μετά τον ημιτελικό απέναντι στο Ψυχικό.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Η ομάδα των Σεπολίων ζει ιστορικές στιγμές, αφού μετά από 44 ολόκληρα χρόνια έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στη Basket League.

Ο Τρίτων έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στο Ψυχικό παίρνοντας την σπουδαία νίκη – άνοδο με 79-77. Μεγάλος πρωταγωνιστής της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Νεμάνια Μανοΐλοβιτς που σημειώνοντας 30 πόντους και μαζεύοντας 6 ριμπάουντ πήρε την ομάδα του από το… χέρι για να την οδηγήσει στην πρώτη κατηγορία.
«Υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Από την πρώτη μέρα που επέστρεψα στον Τρίτωνα χάρη στον κόουτς Μιχελάκος και σε όλο το staff που πίστεψε σε μένα και με έφερε πίσω, είχαμε αυτόν τον σκοπό, να πάμε στην Α1 και να τελειώσουμε τη χρονιά στην πρώτη θέση. Αποδείξαμε σε όσους σ’ εμάς πίστευαν ότι κάνουν λάθος».

5899847.jpg

Ο Σέρβος γκαρντ επέστρεψε στην ομάδα των Σεπολίων στα μέσα της σεζόν και ήταν αυτός που έμελλε να καθορίσει το κρίσιμο ματς ανόδου στην Α1 κατηγορία με την εκπληκτική του εμφάνιση στον ημιτελικό του Final Four της Elite League.

 «Αυτό για μένα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έδωσαν τα πάντα και είχαν πίστη καθ’ όλη αυτή την φανταστική σεζόν».

Το Ψυχικό, βέβαια, δεν έπεσε αμαχητί. Έφτασε να περνάει και μπροστά στο παιχνίδι κατά την τρίτη περίοδο, όμως ο Τρίτων έδειξε την απόλυτη προσήλωση που είχε στον στόχο, αφού δεν έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε άμεσα. Ο «Νέμα» έδειξε πως είχε μεγάλη πίστη στο εγχείρημα και δεν ένιωσε στιγμή ανασφάλεια.

«Δεν φοβήθηκα ότι θα χάναμε το παιχνίδι. Εξ’ αρχής πίστευα πρώτα απ’  όλα στον εαυτό μου και στην συνέχεια σε όλη την ομάδα. Δεν αμφέβαλλα ούτε μια στιγμή ότι θα χάσουμε. Εγώ ένιωθα πως το χρωστούσα στον εαυτό μου από την προηγούμενη χρονιά οπότε η ‘πείνα’ μου για αυτό το μεγάλο βήμα ήταν μεγαλύτερη από ποτέ. Θα ήθελα, όμως, να δώσω και πολλά μπράβο στο Ψυχικό. Έδωσαν σπουδαία μάχη, έχουν πολύ αξιόλογους παίκτες και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για την συνέχεια και να παραμείνουν υγιείς».

Όσον αφορά για το μέλλον που έπεται στα μεγάλα «σαλόνια» της Basket League, ο Μανοΐλοβιτς προτίμησε να φανεί αινιγματικός για όσα θα ακολουθήσουν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε με τον Τρίτωνα στην Α1».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0