Face to Face

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο BN Sports: «Ακόμη και στο 2-0 δεν κατεβάσαμε ποτέ το κεφάλι»

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο BN Sports: «Ακόμη και στο 2-0 δεν κατεβάσαμε ποτέ το κεφάλι»

Ένας αγώνας «ο θάνατος σου η ζωή μου» διεξήχθη στην Νεάπολη (13/05) ανάμεσα στον Ιωνικό και την Λαμία, για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι στον αγώνα των Φθιωτών και μίλησε στο BN Sports για την μεγάλη «μάχη» που έδωσε η ομάδα του, για το πως διαχειρίστηκαν την «καυτή» ατμόσφαιρα της Νίκαιας, ενώ αναφέρθηκε και στα λόγια του προπονητή του, Λεωνίδα Βόκολο.

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

 

Ένας πολυταξιδεμένος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την άκρως απαιτητική Γερμανία. Πλέον ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει γυρίσει στα «πάτρια εδάφη» και δίνει τον δικό του αγώνα για να διατηρήσει την Λαμία εκεί που της αξίζει, στην Super League.  

 Stoiximan Super League, Ιωνικός - Λαμία 2-2: Υποβιβάστηκαν οι Νικαιώτες,  παρέμεινε η ομάδα της Φθιώτιδας

Στην αναμέτρηση με των Ιωνικό, οι Φθιωτείς γύρισαν από την «κόλαση» του 2-0 και με το τελικό 2-2 καπάρωσαν μία θέση στην ερχόμενη σεζόν της Super League. Ένα τεράστιο επίτευγμα που έμοιαζε έως και ακατόρθωτο με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Για τον Παπαδόπουλο όμως δεν είχε τελειώσει τίποτα, τα 45 λεπτά που απέμεναν ήταν αρκετά για τον ίδιο και την ομάδα του ώστε να ανατρέψουν το εις βάρους τους σκορ. Όπως και έγινε.


«Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, πιστεύαμε πολύ στην ομάδα. Ακόμη και που χάναμε 2-0 δεν κατεβάσαμε ποτέ το κεφάλι. Στο ημίχρονο είπαμε πάμε το γυρίσουμε και τα καταφέραμε. Πήραμε έστω τον έναν βαθμό από το παιχνίδι ο οποίος είναι υπέρ αρκετός για να μας χαρίσει την παραμονή».

Το γήπεδο της Νεάπολη ήταν κατάμεστο με τους φίλους του Ιωνικού να δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα με σκοπό να εμψυχώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την αγαπημένη τους ομάδα. Τα χρόνια του Κυριάκου όμως στην Bundesliga δεν του «επιτρέπουν» να επηρεαστεί από... καυτές έδρες, κάτι που φάνηκε και στην απόδοση του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Βέβαια κατά την είσοδο της αποστολής στο γήπεδο η ατμόσφαιρα παρά ήταν εχθρική, όμως οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας ήταν αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, την παραμονή στην κατηγορία.

5886253_1.jpg

«Στην αρχή δεν δεχθήκαμε και την καλύτερη αντιμετώπιση κατά την άφιξη μας στο γήπεδο αλλά δεν πειράζει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει να προσαρμοζόμαστε και εμείς. Ο Ιωνικός έχει μία καλή ομάδα και έδωσαν τα πάντα στο παιχνίδι για να παραμείνουν στην κατηγορία, αλλά εμείς ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και ευτυχίσαμε να βρούμε δύο γκολ και να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους».

Οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας μπήκαν στα αποδυτήρια μετά την λήξη του πρώτου 45λεπτου με το σκορ να είναι στο 2-0 και του οπαδούς της αντίπαλης ομάδας να παραληρούν. Πώς μπορεί κάποιος να επιστρέψει σε έναν τέτοιο παιχνίδι; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό την είχε ο Λεωνίδας Βόκολος. Στο ημίχρονο μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και κατάφερε να τους πείσει ότι τίποτα δεν είχε τελειώσει. Το τι πραγματικά ειπώθηκε το ξέρουν μόνο οι παρόντες, ο Παπαδόπουλος πάντως μας έδωσε μία μικρή «γεύση» για ότι διαδραματίστηκε στην ανάπαυλα της αναμέτρησης.  

Βόκολος: 'Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου'

«Ο κύριος Βόκολος στο ημίχρονο μας εμψύχωσε. Είπε ότι θα βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και θα καταφέρουμε να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι, κάτι το οποίο και έγινε με τον Νούνιες να σκοράρει στα πρώτα λεπτά του δεύτερου 45λεπτου. Καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και πλέον γυρνάμε χαρούμενοι πίσω στην Λαμία».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0