Face to Face

Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Ο Σαμ Άλαρνταϊς είναι ιδανικός για να σώσει τη Λιντς – Στην Μπόλτον με έκανε να νιώθω σημαντικός»

Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Ο Σαμ Άλαρνταϊς είναι ιδανικός για να σώσει τη Λιντς – Στην Μπόλτον με έκανε να νιώθω σημαντικός»

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και ένας ποδοσφαιριστής που μεγαλούργησε με τη φανέλα της Μπόλτον στα γήπεδα της Premier League, γνωρίζει όσο λίγοι τον Σαμ Άλαρνταϊς. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος έζησε μία τετραετία με τον Άγγλο στον πάγκο των Γουόντερερς και μίλησε για την συνεργασία τους στο παρελθόν, αλλά φυσικά και το δύσκολο έργο που ανέλαβε πρόσφατα, να σώσει τη Λιντς από τον υποβιβασμό. 

Συνέντευξη στον Βασίλη Βασιλείου


Χαρακτηρίζεται στην Αγγλία ως ο άνθρωπος τον ειδικών αποστολών και η Λιντς αποφάσισε να του δώσει το «τιμόνι» της ομάδας για να τη βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Σαμ Άλαρνταϊς δύο χρόνια μετά την τελευταία του δουλειά στους πάγκους, επιστρέφει με στόχο να κρατήσει τα «παγώνια» στην Premier League.

Το έργο που έχει μπροστά του; Δύσκολο έως και... απίθανο. Η Λιντς έχει να αντιμετωπίσει στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν τη Μάντσεστερ Σίτι (εκτός), τη Νιούκαστλ (εντός), τη Γουέστ Χαμ (εκτός) και την Τότεναμ (εντός). Τα πράγματα λοιπόν δεν δείχνουν θετικά για το σύλλογο του Γιορκσάιρ. Ο «Big Sam» ωστόσο έχει αποδείξει στο παρελθόν πολλάκις ότι... έχει γεννηθεί για τα δύσκολα!

Πρόκειται για έναν προπονητή με 17 χρόνια εμπειρίας στην Premier League και δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που καλείται να σώσει μία ομάδα από τον υποβιβασμό. Στο παρελθόν το είχε πετύχει πολλάκις, ενώ σε όλα αυτά τα χρόνια υποβιβάστηκε μονάχα μία φορά. Μόνο τη Γουέστ Μπρομ τη σεζόν 2020-21 δεν μπόρεσε να σώσει. Έκτοτε βέβαια δεν ανέλαβε άλλη δουλειά, μέχρι πρότινος, όταν και η Λιντς τον «ενεργοποίησε».

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0