Face to Face

Ο Ανδρέας Ντόι στο BN Sports: «Σε ένα ντέρμπι δεν έχει σημασία ποιος πάει για πρωτάθλημα»

Ο Ανδρέας Ντόι στο BN Sports: «Σε ένα ντέρμπι δεν έχει σημασία ποιος πάει για πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στις νίκες απέναντι στον Βόλο και μάλιστα με εμφατικό τρόπο (5-0). Ο Ανδρέας Ντόι άνοιξε τον «χορό» των γκολ για τους γηπεδούχους με το… παρθενικό του τέρμα. Ο νεαρός αμυντικός μίλησε στο BN Sports για το πρώτο του γκολ αλλά και για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται το οποίο είναι γεμάτο ντέρμπι.  

Δηλώσεις στον Άγγελος Κρεμαστό

Ήρθε από το «πουθενά» στην 11αδα του Ολυμπιακού και από τότε δύσκολα τον βγάζει κανείς από το βασικό σχήμα των «ερυθρόλευκων». Ο Ανδρέας Ντόι παρά τα 20 του χρόνια παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο αρετές που θα ζήλευαν ποδοσφαιριστές πολύ πιο έμπειροι από αυτόν. Η ηλικία πολλές φορές δεν έχει σημασία και ο Ανδρέας είναι ένα τρανό παράδειγμα.

Ολυμπιακός: Η κλήση του Ντόι στην εθνική φέρνει νέα... εκτόξευση |  Novasports

Το πρώτου του γκολ με τα ερυθρόλευκα ήταν απλός θέμα χρόνου για να έρθει. Ο Ντόι βρήκε δίχτυα απέναντι στον Βόλο για την 7η αγωνιστική των play off της Super League και άνοιξε «ορθάνοιχτα τις πόρτες» για την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού με 5-0. Βέβαια για ένα 20χρονο παιδί είναι δύσκολο να αντιληφθεί τι έχει καταφέρει να πετύχει εκείνη την στιγμή, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του. Όταν όμως η αδρεναλίνη πέσει και το μυαλό «γυρίσει στην θέση» τότε θα καταλάβει πως αυτήν την στιγμή δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ.

«Ένιωσα μεγάλη χαρά σκοράροντας το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού, δεν ήξερα πως να το πανηγυρίσω».


Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα κακό «φεγγάρι» αγωνιστικά με τα αρνητικά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Το «ξέσπασμα» όπως το χαρακτήρισε και ο Ντόι, απέναντι στον Βόλο ίσως είναι και ο «κινητήριος μοχλός» των Πειραιωτών για την συνέχεια του πρωταθλήματος μέχρι και το τέλος της σεζόν.

«Η ομάδα ξέσπασε μετά από το αρνητικό σερί που είχαμε και ευελπιστώ να έχουμε και συνέχεια στις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν».

Με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να βρίσκονται ισόβαθμοι στην κορυφή του πρωταθλήματος, ο τίτλος όπως όλα δείχνουν θα κριθεί στο photo finish. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει και τους δύο πρωτοπόρους στις ερχόμενες αγωνιστικές με τις νίκες για την «Ένωση» και τους «πράσινους» να είναι μονόδρομος. Σίγουρα όμως δεν θα είναι κάτι εύκολο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σκοπό να πάρουν τον ρόλο του… κομπάρσου και θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Άλλωστε σε ένα ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ανδρέας Ντόι - Sportime, ειδήσεις, νέα, ενημέρωση

«Σε τόσο σημαντικά παιχνίδια δεν έχει σημασία ποιος πάει για πρωτάθλημα και ποιος όχι. Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το αποτέλεσμα που θα έρθει».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0