Face to Face

Ο Άρολντ Μουκουντί στο BN Sports: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, θέλουμε να στεφθούμε πρωταθλητές» (video)

Ο Άρολντ Μουκουντί στο BN Sports: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, θέλουμε να στεφθούμε πρωταθλητές» (video)

Ο Άρολντ Μουκουντί μίλησε στο BN Sports μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ έχει ό,τι χρειάζεται να φτάσει στην κατάκτηση των δύο τίτλων που διεκδικεί.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ματς της σειράς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ωστόσο πήρε την πρόκριση, χάρις το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Έτσι, θα βρεθεί για 6η φορά τα οκτώ τελευταία χρόνια στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με «φόντο» το Κύπελλο.

Το BN Sports ήταν «παρών» στην αναμέτρηση του Φαλήρου και μετά το τέλος της, μίλησε με τον Άρολντ Μουκουντί, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και βοήθησε την ΑΕΚ να φτάσει σε αυτή την πρόκριση.

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δήλωσε ότι στην «Ένωση» είναι χαρούμενοι με την επιτυχία, παρά την ήττα, ενώ τόνισε επανειλημμένα ότι στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσουν τόσο την Stoiximan Super League, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Δηλώσεις στον Βασίλη Βασιλείου

- Ηττηθήκατε από τον Ολυμπιακό, ωστόσο πήρατε την πρόκριση στον τελικό. Πώς θα σχολιάζες την εμφάνιση; Νιώθατε μήπως μία «άνεση» έχοντας το 3-0 από το πρώτο παιχνίδι;

«Στο πρώτο ματς ειδικά κάναμε τα πάντα τέλεια και για αυτό κερδίσαμε 3-0. Σαφώς λοιπόν είναι πιο εύκολο όταν έχεις ένα πλεονέκτημα τριών γκολ για να υπερασπιστείς, ούτως ώστε να προκριθείς στον τελικό. Νομίζω όμως πως παίξαμε πολύ καλά και στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι Ολυμπιακό.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την πρόκριση, παρά την ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης. Τώρα όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε να στεφθούμε πρωταθλητές».

- Τα πράγματα στο πρωτάθλημα είναι πολύ ρευστά. Που πιστεύεις ότι θα κριθεί η μάχη του τίτλου;

«Δύσκολο να ξεχωρίσεις. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα μετράει. Κάθε αγώνας θα είναι δύσκολος. Έχουμε να δώσουμε έξι τελικούς στο πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους κερδίσουμε όλους, για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε την Super League».

339800394_6436317113067215_3180613221724971507_n.jpg

- Έχει η ΑΕΚ αυτό που χρειάζεται για να κατακτήσει τον τίτλο;

«Έχουμε μία ομάδα πολύ ικανή και πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί χαρακτήρες αλλά και φανταστικοί ποδοσφαιριστές. Ελπίζω ότι στο τέλος θα κάνουμε το νταμπλ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0