Face to Face

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο BN Sports: «Ελπίζω μετά το τέλος των δύο αυτών χρόνων, να ανανεώσω για άλλα δύο»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο BN Sports: «Ελπίζω μετά το τέλος των δύο αυτών χρόνων, να ανανεώσω για άλλα δύο»

Στην επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια μετά το τέλος αυτού που πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε, στάθηκε μεταξύ άλλων ο Σακίλ ΜακΚίσικ μιλώντας στο BN Sports. Μέσα σε κλίμα ευθυμίας μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και την κατάληψη της πρώτης θέσης, εμφανίστηκε ο Αμερικανός.

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Μάνο Φυρογένη

Είναι από τα πρόσωπα των ημερών στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» και όχι άδικα. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ λίγες μέρες μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό για δύο ακόμα χρόνια τέθηκε στη διάθεση του BN Sports λίγα λεπτά μετά την νίκη επί της Μπασκόνια και την εξασφάλιση της πρωτιάς. Πριν καν προλάβει να υπογράψει, έκανε λόγο, για την επέκταση της συμβίωσής του με τους Πειραιώτες για δύο ακόμα χρόνια (2027), αρκεί να μην πάιζει πάνω από 16-17', αστειεύτηκε.

Από τα συναισθήματά του μετά το πέρας των 34 αγωνιστικών και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός συναντάται στο… ρετιρέ, μέχρι τους πιθανούς αντιπάλους των Πειραιωτών και φυσικά το επικό βίντεο της ανακοίνωσης της ανανέωσης του συμβολαίου του μέσα από το σπα.

Μετά από 34 αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός σημείωσε ένα ιστορικό επίτευγμα για το σύλλογο και το ελληνικό μπάσκετ εν γένει. Πως αισθάνεσαι μετά την κατάληψη της πρωτιάς;

«Ήταν σκληρή, δύσκολη και επίπονη η διαδρομή. Χάσαμε την ευκαιρία να ‘’κλειδώσουμε’’ την πρωτιά από την περασμένη αγωνιστική στο Βελιγράδι. Βάλαμε πίεση στους εαυτούς μας γιατί θέλαμε πολύ να τα καταφέρουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί μπαίνουμε σιγά σιγά σε ατμόσφαιρα playoffs. Είμασταν… πεινασμένοι για την κορυφή και αποδείξαμε όλον αυτόν τον καιρό ότι μας άξιζε. Είναι σημαντικός ο χαρακτήρας που δείξαμε για αυτά που έρχονται».

Πως είναι να… κουβαλάς τον τίτλο του φαβορί και να μπαίνεις και σε μία σειρά υπό αυτή τη συνθήκη;

«Η EuroLeague είναι η πιο ανταγωνιστική λίγκα. Όλοι θα μπορούσαν δυνητικά να αποτελούν φαβορί σε μια φορμαρισμένη τους περίοδο. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους και να χάσουν από όλους. Κοιτάζοντας όμως κανείς τη βαθμολογία, ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος. Και το γεγονός αυτό πρέπει να το επιβεβαιώσουμε ξανά. Οφείλουμε να βρισκόμαστε στο Final-4».
5861841.jpg

Οι πιθανοί αντίπαλοι για τα προημιτελικά είναι η Ζαλγκίρις, η Φενέρμπαχτσε και η Μπασκόνια. Πως τις έχεις δει; Προτιμάς κάποια;

«Παίξαμε μαζί τους από δύο φορές και τις κερδίσαμε. Όποια και να έρθει, θα έχει αυτό το έξτρα κίνητρο του να πάρει κάποιο παιχνίδι και να δώσει κάποια απάντηση. Είναι όλες τους επικίνδυνες ομάδας, που μπορούν να κάνουν ζημιές. Αλλά δεν εξαρτάται από εκείνες παρά από εμάς».

Κλείνοντας, θα ήθελα να μου εκφράσεις τα συναισθήματά σου για την ανανέωση του συμβολαίου σου αλλά και το επικό βίντεο από το σπα και το πως έζησες την εμπειρία αυτή…

«Το βίντεο ήταν δική μου επιλογή (Γέλια). Όχι πλάκα κάνω, περάσαμε πολύ ωραία με τη Τζένη, υπεύθυνη Τύπου και διαχειρίστρια των social media, γελάσαμε πολύ. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω μετά το πέρας αυτών των δύο χρόνων να ανανεώσω για άλλα δύο. Νιώθω ότι έχω ακόμα πολλά να προσφέρω, αρκεί να παίζω 16-17 λεπτά (Γέλια).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0